fbpx

20 peserta ikuti konvoi Kosmo!-Pink Racing ke Teluk Intan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Nur Atikah (depan, tiga dari kiri) bergambar bersama peminat TCPRT yang menyertai konvoi ke Kuala Nerus, Terengganu baru-baru ini.

PETALING JAYA – Peminat Tobaki Cilik Pink Racing Team (TCPRT) akan menyertai konvoi bermotosikal Kosmo!-Pink Ra­cing sebagai tanda sokongan terhadap pasukan permotoran itu pada saingan Kejuaraan Cub Prix Malaysia.

Pengurus Pasukan Pink Ra­cing, Nur Atikah Azwar berkata, peserta merupakan peminat sukan permotoran di sekitar Teluk Intan, Perak.

“Kita hadkan kepada 20 penunggang tetapi ramai lagi yang mahu ikut serta. Peserta terawal akan dapat baju T Kosmo! untuk menyertai konvoi ke lokasi perlumbaan pada Sabtu dan Ahad ini,” katanya.

Menurut Nur Atikah, promosi kombo barangan eksklusif ­Kosmo!-Pink Racing turut mendapat sambutan menggalakkan.

“Orang ramai boleh mendapatkan barangan itu di gerai ­Kosmo!-Pink Racing nanti,. Kita harap perlumbaan akan berjalan lancar dan semua pelumba akan menamatkan saingan,” katanya.

Produk terbaharu edisi ­eksklusif Pink Racing yang boleh didapati ialah seperti T-Shirt Pink Racing pada harga RM89, ­T-Shirt eksklusif Kosmo! Jiwa Kental (RM45), headbuff Rider Helmet Pink (RM30) serta payung Kosmo! bersaiz 0.6 meter (RM30).

Selain itu, orang ramai yang ingin merasai pengalaman sebagai pelumba sebenar juga boleh membeli set kombo Kosmo! dan Pink Racing pada harga RM130 serta layak untuk menyertai ca­butan bertuah.

Semua barangan eksklusif ­Kosmo! boleh juga dibeli di ­https://mediamulia.onpay.my.

Bukan itu sahaja, orang ramai juga boleh bertemu dan berswafoto bersama maskot Kapten ­Kosmo! yang turut akan berada di gerai jualan tersebut.

Gerai jualan Kosmo!-Pink Racing juga akan dibuka di Litar Permotoran Terengganu pada 22 dan 23 September, Litar Lumba Tangkak pada 21 dan 22 Oktober dan Batu Kawan pada 25 dan 26 November.

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI