fbpx
MIERA LEYANA buat pertama kali memperkenalkan wajah dan nama penuh anak sulungnya, Rachel Aisyah semalam.

Miera Leyana ambil masa setahun baru tunjuk wajah anak

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA – Selepas genap usia setahun, pelakon Miera Leyana akhirnya buat pertama kali berkongsi wajah puteri sulungnya kepada umum.

Miera, 29, berkongsi foto istimewa tersebut sempena meraikan sambutan ulang tahun pertama anak perempuannya yang dilahirkan pada 16 Mei tahun lalu.

Malah pelakon drama Memori Cinta Suraya itu turut berkongsi nama penuh puteri sulungnya iaitu Rachel Aisyah, satu nama yang dipilih bersama suami, Rosland Othman.

“Hai permaisuri kecil, kamu bukan anak kecil yang biasa. Kamu dilahirkan dengan penuh rahmat daripada Allah.

“Saya tahu suatu hari nanti, kamu akan membuatkan kami berbangga. Kami menjadi orang yang pertama bertepuk tangan dengan segala pencapaianmu. Selamat ulang tahun kelahiran pertama Rachel Aisyah,” tulis Miera.

Menerusi ruangan komen, ramai peminat berasa teruja kerana akhirnya dapat melihat wajah comel puteri kesayangan Miera itu selepas sekian lama menunggu mengharap perkongsian daripada pelakon tinggi lampai itu.

“Betul kan Miera baru tunjuk muka baby. Comel sangat. Mama pun sangat cantik,” puji seorang peminat.

Tidak ketinggalan, ramai rakan selebriti turut meluahkan rasa teruja dan mengucapkan selamat hari lahir buat Rachel.

Untuk info, Miera berkahwin dengan suaminya, Rosland yang merupakan seorang usahawan pada 26 Julai 2020 di sebuah hotel terkemuka di ibu kota.

Sebelum ini, Miera berkata, dia lebih gemar dan memilih untuk tidak menayangkan serta menghebohkan perihal kelahiran cahaya matanya kepada umum.

Ketika itu, Miera menghormati permintaan suaminya untuk tidak menunjukkan wajah anak mereka sehingga berusia empat bulan. – KOSMO! ONLINE

POPULAR