fbpx
FAZURA masih enggan mendedahkan secara terperinci laporan polis yang dibuatnya baru-baru ini.

Isu pecah amanah, Nur Fazura buat laporan polis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

KUALA LUMPUR – Pelakon juga usahawan popular, Nur Fazura Sharifuddin mengesahkan membuat satu laporan polis baru-baru ini berkaitan isu pecah amanah.

Fazura yang juga seorang usahawan tudung popular itu berkata,  dia belum bersedia mendedahkan butiran lanjut memandangkan masih perlu menunggu waktu yang tepat untuk berbuat demikian.

“Ya, saya memang ada memuat naik gambar ketika berada di balai polis menerusi laman sosial baru-baru ini.

“Setakat ini yang dapat saya katakan adalah laporan berkenaan membabitkan isu besar iaitu pecah amanah.

“Tetapi saya tidak boleh berkongsi butiran lanjut. Saya pasti akan memperincikan butiran kepada umum apabila tiba masanya nanti.

“Rasanya tidak perlu juga untuk saya berkongsi tarikh serta tempat laporan berkenaan dibuat,” katanya kepada Kosmo! Online.

Nur Fazura berkata demikian ditemui selepas sidang media Konsert Faztival Fazura 2022 yang berlangsung di Hotel Mandarin Oriental, baru-baru ini.

Terdahulu, minggu lalu selebriti berusia 39 tahun itu mencetuskan tanda tanya dikalangan pengikutnya selepas memuat naik sekeping foto di balai polis.

Menerusi hantaran di aplikasi Instagram Story miliknya, isteri Fattah Amin itu menzahirkan rasa terima kasih atas kerjasama terbaik yang diberikan pihak berwajib.

Begitupun, bintang J Revolusi itu tidak menjelaskan secara terperinci mengenai laporan yang dibuat.

Sementara itu, mengenai Konsert Faztival Fazura 2022 yang bakal berlangsung di Axiata Arena pada 11 September depan, katanya konsert membabitkan penyanyi tempatan dan Indonesia yang dikagumi itu diharap dapat dijadikan acara tahunan.

Konsert tersebut dibarisi penyanyi popular tempatan dan Indonesia seperti Datuk M. Nasir, Datuk Awie, Ella, Ruffedge, Zizi Kirana, Ippo Hafiz dan Amir Masdi.

Penghibur tersohor dari seberang iaitu Ahmad Dhani juga akan bersama Ahmad Band selain isterinya, Mulan Jameela menghangatkan pentas.

POPULAR