fbpx
SEBELUM bersedia menyertai sebarang program realiti kelak, Masya mahu melakukan persediaan rapi terutama dari segi vokal kerana bimbang dengan kecaman netizen.

Masya Masyitah digelar kampung

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

MUNCUL sebagai pasangan kekasih bersama jejaka yang sedang beraja di hati banyak wanita ketika ini Hun Haqeem, penyanyi cantik manis, Masya Masyitah berbicara tentang rasa cinta dalam jiwa mudanya. Dalam pertemuan istimewa eksklusif yang berlangsung di Hotel Ascott Sentral Kuala Lumpur,itu juga, barulah keperibadian sebenar penyanyi kelahiran Kulim, Kedah itu diselami sedalam mungkin. Hampir dua tahun mengambil masa meluncurkan lagu baharu, penyanyi muda berbakat besar, Masya Masyitah tidak melihat alasan itu sebagai punca membuatkan radar kariernya sedikit suram. Masya tampil…

Hampir dua tahun mengambil masa meluncurkan lagu baharu, penyanyi muda berbakat besar, Masya Masyitah tidak melihat alasan itu sebagai punca membuatkan radar kariernya sedikit suram.

Masya tampil dengan buah tangan terbaharu buat peminatnya menerusi sebuah lagu balada ciptaan sepenuhnya Amy Bong dan Zimi Sofazr, Hapus pada pertengahan Julai lalu.

Daftar di sini untuk baca berita penuh.