fbpx

Nak cucuk vaksin ke nak tayang aset?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Tangkap layar klip video yang memaparkan aksi wanita itu membuka hampir separuh bajunya ketika menerima suntikan vaksin

PETALING JAYA – Media Sosial hari ini dikejutkan dengan perbuatan seorang wanita yang dilihat dengan sengaja menanggalkan bajunya sehingga menampakkan pakaian dalam ketika proses suntikan vaksinasi di sebuah Pusat Pemberian Vaksin (PPV).

Tindakan wanita tersebut yang memakai pakaian ketat dan mencolok mata itu juga mengundang kecaman orang ramai di laman sosial.

Rakaman video berdurasi 58 saat tersebut turut mendapat lebih 43 ribu tontonan di aplikasi Twitter.

Salah seorang pengguna dengan nama @Epi berkata, perbuatan wanita tersebut seperti mencabar Allah S.W.T dengan membuka aurat di khalayak ramai.

“Ni la salah satu punca Malaysia dpt bencana….udah la xtakut Allah SWT…Cabar pula Allah SWT dgn d buka aurat depan khalayak ramai..,” katanya.

Sementara @Julea Rehman berkata, tindakan yang dilakukan wanita tersebut merupakan satu perkara yang sia-sia dan tidak menghormati petugas di PPV.

“Muka dah la tak Lawa… Mengedik pulakk…. Turki dah terbakar.. Nak seksi sangat orang orang perempuan dia.. Esok Malaysia Tenggelam… Ni belajar mesti setakat PMR,” jelasnya. – K! ONLINE

Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392
Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);
KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214
Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI