fbpx

Kegilaan Kaka Azraff

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
KAKA AZRAFF

SEWAKTU zaman anak dara, penyanyi yang popular dengan rantaian lagu hit seperti Bawaku Pergi, Bukan Hal Aku dan Sibuk itu cukup dikenali dengan sikap ‘gila-gila’. Kini, Kaka Azraff masih begitu, namun lebih menunjukkan kematangan selaras dengan statusnya sebagai seorang ibu dan isteri. Akuinya, kehidupan berubah selepas menjadi isteri kepada Adam Azriff pada Disember 2018 dan setahun kemudian, mereka dikurniakan putera sulung, Aslan Adam yang kini berusia 10 bulan. “Anak saya macam saya juga, suka terkinja-kinja (ketawa). Aslan susah berenggang dengan…

SEWAKTU zaman anak dara, penyanyi yang popular dengan rantaian lagu hit seperti Bawaku Pergi, Bukan Hal Aku dan Sibuk itu cukup dikenali dengan sikap ‘gila-gila’. Kini, Kaka Azraff masih begitu, namun lebih menunjukkan kematangan selaras dengan statusnya sebagai seorang ibu dan isteri.

“Anak saya macam saya juga, suka terkinja-kinja (ketawa). Aslan susah berenggang dengan saya. Dia kuat menangis tetapi saya percaya ini adalah proses dan cabaran menjadi seorang ibu.

“Hidup berubah 180 darjah sejak jadi ibu. Buat masa sekarang dia susah ingin sesuaikan diri dengan orang lain. Kalau apa-apa pun, dia memang akan cari saya berbanding bapanya," kata Kaka.

Daftar di sini untuk baca berita penuh

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

TERKINI