fbpx

Wanita nekad cari suami kaya di dalam pesawat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Tangkap layar Karolina membawa kertas bertulis 'Mencari Suami Kaya' di dalam pesawat – TikTok/KarolinaGeits

JAKARTA –  Seorang model wanita dan pesohor media sosial dikenali sebagai Karolina Geits mendapat galakan netizen berhubung tindakannya mencari pasangan di dalam pesawat, lapor laman portal Wolipop semalam. 

Wanita itu membawa sepanduk  tertera slogan ‘mencari seorang suami kaya’ malah turut mengumumkannya di hadapan penumpang lain.

Dalam satu hantaran di platform TikTok, Karolina dilihat membawa kertas tertera slogan tersebut semasa berada di dalam sebuah penerbangan. Dia menunjukkannya kepada pramugari dan meminta izin untuk mengisytiharkannya. 

Karolina turut membawakan kod bar untuk mereka yang berminat untuk mengenali dirinya secara lebih dekat supaya dapat menghubunginya secara peribadi.

“Hai, kawan-kawan. Nama saya Karolina Geits. Saya sedang mencari seorang suami yang kaya. Saya duduk di kerusi 2E. Marilah  jumpa saya kalau awak kaya,” katanya.

Karolina menjelaskan bahawa idea tersebut mendapat sokongan penuh daripada kru penerbangan dan juruterbang. 

“Mereka sangat menghargai kreativiti saya dan mereka bukan sahaja gembira untuk membantu malah menelefon kapten yang turut bersetuju dengan idea ini. Saya amat berterima kasih atas kebaikan kru pesawat dan sokongan semua orang,” katanya seperti dilaporkan laman berita Needtoknow. – AGENSI

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

TERKINI