fbpx

Gadis mahu miliki telinga bunian, gigi puntianak

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Jessy Kirkpatrick mahu mengubah suai bentuk badannya dengan memiliki gigi puntianak dan cuping telinga lebih besar. - Foto bodyartatlarge/Instagram

TOPEKA, Kansas – Seorang gadis merancang  modifikasi ekstrem termasuk bola matanya didakwatkan, kedua-dua telinga dipotong menyerupai orang bunian dan mempunyai gigi puntianak kekal sebagai nilai estetika untuk dirinya, lapor portal berita Daily Star semalam.

Jessy Kirkpatrick, 27, dari Kansas melakukan ‘ubah suai’ pada bahagian badannya selama lebih sedekad.

“Saya mahu menunjukkan kepada orang ramai bahawa anda tidak perlu malu untuk menjadi diri sendiri. Anda harus belajar untuk menyayangi diri anda dengan sebaik mungkin. Saya mahu mempamerkan semua perkara baharu yang saya dapat kerana ia adalah perjalanan peribadi.”

“Saya mahu melengkapkan set tatu badan, belah lidah, kulit sehingga ke dahi saya, tatu bola mata, cuping telinga yang lebih besar, tatu lidah dan tindikan pada hidung lebih besar.

“Saya juga mahu memotong telinga saya mengikut bentuk telinga makhluk halus dan mempunyai gigi puntianak kekal. Senarainya tidak berkesudahan,” katanya. – Agensi

 

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI