fbpx
SURI (kanan) pada majlis pelancaran butik Hegira terbaharu di AEON Mall, Kota Bahru baru-baru ini.

Hegira buka cawangan sulung di AEON Mall Kota Bahru

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA – Hegira, anak syarikat Siti Khadijah Sdn. Bhd. telah membuka butik pertamanya di pusat beli-belah AEON Mall, Kota Bahru (KB), Kelantan baru-baru ini.

Pengasas Hegira, Suri Daman berkata, setelah tiga tahun beroperasi, ini merupakan langkah awal syarikat dalam usaha me­luaskan penguasaan pasarannya dan bertujuan untuk memberi lebih pilihan kepada peminat jenama Hegira.

Menurut beliau, cawangan seterusnya adalah di sebuah pusat beli-belah utama di ­Putrajaya tidak lama lagi.

“Kami merancang untuk menjadikan Hegira lebih mudah diakses oleh pelanggan kami dengan membuka lebih banyak lokasi runcit fizikal di seluruh Malaysia mulai tahun ini dan seterusnya” katanya.

Beliau berkata demikian dalam kenyataan bersempena majlis pelancaran butik sulung Hegira di AEON Mall Kota Bahru di sini baru-baru ini.

Selain itu, Suri menerangkan, jenama Hegira telah menampilkan variasi rekaan hijab terma­suklah hijab sarung atau slip ons (The SO’s) dan koleksi Pin & Style (&S).

“Antara keunikan koleksi Hegira dalam segmen The SO’s adalah setiap hijab sarung itu menampilkan nama-nama yang bermula atau berakhir dengan perkataan SO seperti Prettily-So, Charmingly-So, Lovely-So, So-Right dan banyak lagi.

“Kami akan menawarkan le­bih banyak rekaan dan produk khusus untuk golongan wanita masa depan,” ujarnya. -KOSMO! ONLINE

POPULAR