fbpx

Rumah tangga Krisdayanti, Raul Lemos sedang berantakan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
HUBUNGAN Krisdayanti dan Raul dikatakan sedang ‘bergelora’ disebabkan kehadiran insan ketiga.

SELAIN tumpuan terhadap isu curang Rizky Billar dan Lesti Kejora, mahligai perkahwinan pasangan terkenal Krisdayanti dan juga suaminya, Raul Lemos turut mencuri perhatian netizen, khususnya di Indonesia ketika ini.

Umum mengetahui bahawa Krisdayanti atau mesra disapa KD menjalani kehidupan rumah tangga secara jarak jauh bersama Raul. Diva terkenal Indonesia itu bersama anak-anaknya menetap di Jakarta, manakala Raul pula di Timor Leste.

Menurut khabar angin yang beredar, dikatakan rumah tangga Krisdayanti dan Raul kini sedang ‘bergelora’ disebabkan kehadiran insan ketiga dalam hubungan mereka sebagai suami isteri.

Sebuah stesen televisyen swasta tempatan memberitakan bahawa Raul dikhabarkan memiliki seorang wanita simpanan di Timor Leste.

Bahkan laporan tersebut turut memberitahu bahawa pelantun lagu Mencintaimu itu bakal dimadukan oleh suaminya.

Bagaimanapun, gosip mengenai kecurangan Raul terhadap Krisdayanti turut mendapat komen negatif daripada netizen apabila menyebut bahawa penyanyi berusia 47 tahun itu sedang menerima ‘karma’ atas perbuatan silamnya.

Netizen mula mengungkit kisah lalu apabila mengingatkan perjalanan cinta antara Krisdayanti dan Raul apabila mereka menjalinkan hubungan sulit ketika masih bergelar suami isteri kepada pasangan masing-masing.

Lantas Krisdayanti akhirnya memutuskan untuk berpisah dengan suaminya iaitu penyanyi juga komposer terkenal, Anang Hermansyah untuk menikahi Raul.

“Krisdayanti sebelumnya juga pernah berlaku curang terhadap Anang (bekas suami). Kini dia sedang melalui karma,” ujar seorang netizen.

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI