fbpx

Leona buang lemak di dagu, ikut saranan netizen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Leona melakukan rawatan membuang lemak pada dagu di sebuah pusat kecantikan bertauliah.

PETALING JAYA – Pernah disangka menghidap tiroid, pempengaruh sensasi Kasih Iris Leona memilih untuk menjalani prosedur membuang lemak pada dagunya.

Katanya, rawatan yang disebut sebagai ‘fat melting’ itu dilakukan pakar di sebuah klinik yang bertujuan mengecilkan bahagian berlapis itu.

“Hari ini saya buat rawatan yang dipanggil ‘fat melting’ (mencairkan lemak) dan mereka baru menyapu krim kebas. Jadi kita tengok hasilnya nanti,” katanya menerusi TikTok.

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman itu yang berkongsi video proses rawatan tersebut turut memperincikan beberapa langkah dilakukan pakar terbabit.

Antaranya adalah memeriksa kawasan lemak di bawah dagu, melukis menggunakan pensil khas, menyuntik serta membalut kawasan bermasalah.

Ujarnya lagi, rawatan berkenaan tidak menyakitkan sekali gus menolak tanggapan awalnya mengenai prosedur berkenaan.

Menerusi ruangan komen, netizen bergurau sesama sendiri apabila saling menyalahkan antara satu sama lain kerana menyifatkan tindakan itu berpunca daripada mereka.

Ini susulan teguran ramai mengenai keadaan leher Leona yang didakwa membengkak seolah-olah menghidap penyakit tiroid.

“Kalianlah yang tuduh dia ada tiroid. Kan dia nak buang dagu berlipat dah. Kasihan Leona,” tulis netizen

Namun sebilangan lagi pengikut menyatakan dia tidak perlu melakukan prosedur membuang lemak pada dagu berlapisnya kerana sudah sedia cantik. – KOSMO! ONLINE

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

TERKINI