fbpx

Kasut U lancar kempen Selesa Setiap Saat Semasa Beraya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
PELANGGAN dijemput menyambut musim perayaan dengan produk Kasut U dan berpeluang memenangi hadiah menarik.

KUALA TERENGGANU – Kasut U, rangkaian kedai kasut terbesar di Wilayah Pantai Timur dengan lebih 50 cawangan, dengan bangganya melancarkan kempen raya terbaharunya, Selesa Setiap Saat Semasa Beraya. 

Inisiatif kempen itu bukan sahaja menekankan kepentingan keselesaan dan kemaafan dalam memupuk suasana harmoni sepanjang musim raya, malah menunjukkan dedikasi Kasut U terhadap tanggungjawab sosial korporat (CSR), dengan tumpuan khusus kepada sumbangan kaki palsu.

Kempen ini menekankan kepentingan keselesaan dan kemaafan dalam mewujudkan suasana yang lebih bermakna dan menyentuh hati untuk sambutan raya. 

Menerusi video inspirasi Kemaafan Membawa Keselesaan yang dipersembahkan oleh Kasut U, ia diceritakan bukan sahaja tentang tragedi, tetapi tentang perjalanan mencari keselesaan dan ketenangan melalui kemaafan. 

MELALUI kempen tersebut, Kasut U turut menghasilkan video inspirasi ‘Kemaafan Membawa Keselesaan’.

Malah, video itu juga meraikan inisiatif Kasut U dalam CSR, dengan lebih 30 anggota palsu telah didermakan sejak 2010, membuktikan komitmen jangka panjang mereka untuk membantu masyarakat.

Kempen ini diperkaya dengan ‘Bonanza Hari Raya’, acara jualan yang memberi peluang kepada pelanggan memenangi hadiah bernilai sehingga RM100,000. 

Hadiah menarik termasuk Proton Saga, Yamaha Ego Gear, gelang emas, TV Samsung, mesin basuh dan baucar RM1,000. 

Pelanggan dijemput menyambut musim perayaan dengan produk Kasut U dan berpeluang memenangi hadiah menarik.

PELANGGAN tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan kasut di kedai Kasut U.

Pengurus Besar Kasut U, Richard Gan berkata, Kasut U berkomitmen kepada keselesaan yang lebih daripada fizikal dan ia adalah mengenai ketenangan fikiran dan mengukuhkan hubungan melalui kemaafan. 

“Kempen Selesa Setiap Saat Semasa Beraya mencerminkan nilai teras kami, menunjukkan kebanggaan kami dalam membantu masyarakat melalui sumbangan anggota palsu dan inisiatif sosial.

“Kami berazam untuk terus memberi kesan positif dan kami mengajak seluruh masyarakat untuk bersama-sama dalam usaha menyebarkan mesej yang penuh inspirasi ini. 

MELALUI kempen ini, Kasut U mengajak seluruh masyarakat untuk bersama-sama dalam usaha menyebarkan mesej yang penuh inspirasi ini. 

“Dengan peluang untuk memenangi hadiah transformatif, kami menjemput semua orang untuk menonton video kami, berkongsi kisah kemaafan dan meneroka koleksi istimewa yang direka untuk menambah keselesaan semasa musim perayaan,” katanya.

Tambahnya, bersama-sama, kita boleh mencetuskan perubahan positif di dunia. 

Untuk maklumat lebih terperinci tentang kempen dan melihat rangkaian produk Kasut U, anda boleh melayari  https://www.kasutu.my dan ikuti mereka di Instagram, TikTok dan Facebook untuk kemas kini terkini. -KOSMO!ONLINE

 

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

TERKINI