fbpx

‘Agak-agak berapa pak guard nak jual baju dia’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Detik dimana Beckham menurunkan tandatangannya di belakang pakaian seragam pengawal keselamatan tersebut ketika tiba di The Exchange TRX, semalam.

PETALING JAYA – Dalam ribuan peminat yang hadir, seorang pengawal keselamatan bertuah apabila bekas bintang bola sepak Inggeris, David Beckham sudi menurunkan tandatangan pada pakaian seragamnya.

Difahamkan, jaga warga Nepal itu dikatakan sedang bertugas di pusat beli belah The Exchange TRX yang dihadiri Beckham petang semalam.

Menerusi gambar tular di media sosial, kelihatan legenda bola sepak itu tersenyum lebar ketika menurunkan tandatangannya di belakang pakaian pegawal keselamatan itu.

‘Pak guard’ itu juga kelihatan gembira sambil menoleh melihat detik bermakna ketika Beckham menandatangan bajunya.

Dalam ciapan pengguna lain, gambar tandatangan suami penyanyi Victoria Posh itu turut diambil secara dekat sekali gus memperlihatkan kekemasan tulisannya.

Susulan itu orang ramai menganggap ‘pak guard’ tersebut bakal menjual pakaiannya kerana dianggap bermakna bagi peminat bekas pemain bola sepak Manchester United itu.

“Agak-agak berapa harga baju ‘pak guard’ ni kalau jual? Nanti boleh buka tawaran di Facebook,” komen Atipan.

“Harga baju ni mungkin boleh buat hidup ‘pak guard’ ni selesa bersama keluarga. Boleh berhenti kerja dah,” komen Monalisa pula.

“Mahal ni dapat tandatangan Beckham. Tak terkira harganya. Campur bau tangan Beckham lagi. Senang-senang boleh ‘open bid’,” komen seorang pengguna lain pula.

Beckham, 48, berada di ibu negara bersempena majlis World of the Predator Exhibition yang mengimbas sejarah 30 tahun but bola sepak dikeluarkan Adidas.

Beliau membuat kemunculan dalam sesi bersama pemegang keahlian Adiclub terpilih di The Exchange TRX pukul 6 petang semalam.

Sebelum ini, dia berada di Bangkok, Thailand bagi meraikan ulang tahun ke-30 but Predator bersama aktor dan penyanyi terkemuka negara itu, Bright Vachirawit. – KOSMO! ONLINE

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

TERKINI