fbpx

Lelaki rai penceraian, hias kereta dengan tulisan ‘Baru bercerai’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Kennedy bergambar dengan kereta yang dihiasi pelekat dan hiasan bunga bagi meraikan penceraiannya dengan isteri baru-baru ini. - SWNS

LONDON – Seorang lelaki di Britain meraikan pengakhiran perkahwinannya dengan bekas isteri dengan memandu kereta yang dihiasi pelekat beserta ayat ‘Baru bercerai’, lapor lakhbar Daily Star semalam.

Angus Kennedy, 58, yang merupakan seorang pakar coklat dari Kent, dan bekas isterinya, Sophie bersetuju untuk bercerai secara baik selepas 23 tahun hidup bersama.

Bagaimanapun, lelaki itu mahu meraikan hari ‘bersejarahnya’ menjadi seorang duda baru-baru ini dengan mengubah suai kenderaannya dan menghiasinya dengan pelekat ‘Baru bercerai’ serta hiasan bunga dan reben.

Kennedy berkata: “Saya berpendapat melakukan sesuatu pada kereta akan menjadi cara yang lucu untuk meraikannya (perceraian).”

Kennedy dan bekas isterinya mempunyai lima anak berusia antara 11 hingga 23 tahun itu. Mereka juga masih tinggal berdekatan antara satu sama lain dan berkongsi hak penjagaan anak. – Agensi

 

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI