fbpx
Sebahagian 60 mahasiswa Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) ditauliahkan pangkat Inspektor Kor Sukarelawan Polis (Kor Suksis/KS) pada Majlis Pentauliahan dan Penyampaian Sijil Pelantikan Pegawai Kor SUKSIS UTeM 2021 di Durian Tunggal, Melaka baru-baru ini. Dalam majlis yang berkonsep norma baharu di Dewan Kuliah Fakulti Kejuruteraan Pembuatan, kampus UTeM di Durian Tunggal itu, para peserta turut dianugerahkan sijil pelantikan sebagai Pegawai Kor SUKSIS kerana telah berjaya menamatkan latihan yang telah mereka jalani selama enam semester.

Komuniti Kita: Bersama komuniti patuhi SOP

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Komuniti Kita 2

Timbalan Ketua Menteri I, Datuk Ahmad Zakiyuddin menyerahkan baju dan bendera kepada tujuh ahli Skuad Anti Dadah Daerah Seberang Perai Utara yang menyertai misi mendaki Gunung Kinabalu di George Town, Pulau Pinang baru-baru ini.

Komuniti Kita 2


Ahli KITARecycle bergambar bersama sebahagian barangan yang berjaya dikumpul pada program kitar semula di Seremban baru-baru ini.

Hantar

Wakil Universiti Malaysia Terengganu (kanan) menyampaikan penghargaan kepada pengamal media Terengganu yang menjadi barisan hadapan dalam menyampaikan maklumat tepat berkaitan Covid-19 pada majlis di Jambatan Angkat Kuala Terengganu baru-baru ini.

POPULAR