fbpx
NETIZEN kata Siti Nordiana sesuai jadi calon isteri Shuib.

Ada yang ‘jodohkan’ Siti Nordiana, Shuib

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

NAMA Shuib nampaknya akan sentiasa menjadi bahan bualan netizen, terutama selepas dia meluahkan hasrat sudah terbuka untuk mencari teman hidup menggantikan posisi arwah isterinya, Siti Sarah.
Tolak tepi sekejap soal ciri-ciri atau apa jua syarat yang ditetapkan oleh keluarganya, entah mengapa tiba-tiba sahaja nama penyanyi Siti Nordiana atau Nana pula yang menjadi sebutan, siap dipadankan sesuai untuk dijadikan isteri Shuib.Semuanya gara-gara sebuah video seorang pereka fesyen yang memaparkan Nana hadir untuk menempah busana dengannya dan sempat berseloroh, adakah baju itu baju untuk kahwin.
Nampak sahaja video tersebut dalam TikTok, netizen pun teruslah buat spekulasi sendiri.
“Dengan Shuib ke?” soal seorang netizen.
“Macam sesuai dengan Shuib,” komen seorang pengguna TikTok yang memberi bayangan seperti bersetuju dengan padanan tersebut.
Lain macam betul, netizen pula yang sibuk memikirkan wanita mana yang sesuai dengan bapa tunggal kepada empat orang anak itu. Tidak kisahlah siapa pun, janji Shuib bahagia.

MIZZ LAHAR: Geram dengan sikap Farid Kamil salahkan media tulis pasal perbicaraan kes mahkamahnya. Habis media nak datang bagi bunga kat peguam kalau ada kes pasal artis?

POPULAR