fbpx

‘Kalau anak boleh ke mahkamah, saksi Syamsul selalu tiada di rumah’

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
PUTERI Sarah tidak berdiam diri apabila membalas tuduhan Syamsul yang mengatakan dia tidak pulang ke rumah sepanjang berlakunya kepincangan dalam rumah tangga mereka.

PETALING JAYA – Terus membuat pendedahan bertalu-talu, pelakon Puteri Sarah yakin sekiranya mahkamah membenarkan dua anaknya, Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah, 3, memberi kenyataan di mahkamah, mereka akan menyatakan Syamsul yang selalu tidak berada di rumah.

Kenyataan berani Sarah atau nama sebenarnya, Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin sekali gus menepis tuduhan suaminya yang sebelum ini menuduhnya tidak pulang ke rumah dan enggan berbincang masalah rumah tangga mereka.

“Kalau Syaikhul dan Sumayyah boleh beri kenyataan di mahkamah, mereka akan kata ayah yang banyak kali keluar rumah tinggalkan mama, abang dan adik.

“Bukan kami. Where is (Di mana) ayah selalu tak ada di rumah,” dedah Sarah, 37, menerusi satu muat naik status Instagram.

Menerusi perkongsian sama, pelakon drama rantaian Melastik Ke Hatimu itu menyindir Syamsul, 39, supaya tidak menggunakan agama dan berlagak seperti malaikat.

“(Syamsul) jangan letakkan kebodohan anda kepada saya. Jangan guna nama Allah untuk berlagak seperti malaikat di mata manusia,” katanya.

Semalam, Syamsul akhirnya membuat pendedahan bahawa dirinya sudah bernikah dengan Ira Kazar di Thailand.

Pernikahan bersama wanita yang selama ini dikaitkan sebagai orang ketiga dalam rumah tangganya bersama pelakon Puteri Sarah diwalikan oleh bapa kandung Ira, juga pelakon senior Kazar Saisi.

Syamsul dan Sarah berkahwin pada 8 Mac 2014 dengan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah, 3. – KOSMO! ONLINE

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI