fbpx
TANPA hebahan umum sama ada tentang cinta mahupun perancangan perkahwinan, Heliza Helmi kini bergelar Datin Seri apabila dinikahi oleh seorang jutawan berjanggut bernama Mahadi Badrul Zaman.

Netizen idam majlis kahwin macam Heliza, Mahadi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

MENGEJUTKAN ramai. Dua perkataan tersebut cukup menggambarkan perasaan dan reaksi khalayak apabila menerima berita si cantik Heliza Helmi mendirikan rumah tangga dengan Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman.

Mana tidaknya, perkahwinan orang lain yang dinanti tetapi Heliza pula yang tiba-tiba menikah. Memang betul-betul kejutan tahun baru nampaknya.

Sehingga hari ini, cerita pernikahan mereka masih menjadi bahan bualan ramai dalam media sosial sehingga ada yang mencemburui majlis perkahwinan yang disifatkan sungguh mendamaikan, indah dan mengikut syariat Islam.

“Masih tidak boleh nak move on, suka sangat lihat majlis kahwin mereka sambil berangan diri sendiri di tempat Heliza,” komen seorang netizen.

“Kenapa aku pula yang rasa beria, adakah jodoh aku ialah lelaki yang ada janggut panjang seperti ini?” tulis seorang lagi pengguna TikTok.

Selepas ini mungkin akan ramai yang mengikut jejak langkah untuk mengadakan majlis kahwin sepertinya.

Terima kasih Heliza dan suami kerana memberi input dan aura positif daripada pernikahan anda. Selamat pengantin baharu!

MIZZ LAHAR: Manis bersemut ketika mendengar ucapan si suami kepada Heliza dalam sebuah video baru-baru ini. Adakah itu dinamakan bercinta selepas kahwin?

POPULAR