NEGARA

Najib sertai 10,000 umat Islam berdoa untuk Malaysia

Najib sertai 10,000 umat Islam berdoa untuk Malaysia


NAJIB bersama menteri-menteri Kabinet menyertai kira-kira 10,000 umat Islam pada program Doa Untuk Malaysia sempena sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia 2017 di Dataran Putra, Putrajaya malam tadi.


PUTRAJAYA – Datuk Seri Najib Tun Razak menyertai lebih 10,000 umat Islam berkumpul pada program ‘Doa Untuk Malaysia’ sempena sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia 2017 di Dataran Putra di sini malam tadi.

Orang ramai tidak berganjak dari dataran itu meskipun hujan renyai sejak pukul 7 malam.

Perdana Menteri yang berbaju Melayu coklat muda, berseluar hitam serta bersongkok tiba pada pukul 8.40 malam dan disambut Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Salleh Said Keruak.

Hadir sama Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor yang juga Ahli Parlimen Putrajaya dan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 31