DIVA INTERAKTIF

Yusuf didakwa bakal dapat adik

Ada berita gembira disampaikan ke telinga Diva minggu lalu. Ceritanya ada kaitan dengan bayi lelaki paling popular, Yusuf Iskandar yang memiliki 1.8 juta pengikut di Instagram. Lebih tepat lagi, permata hati kepada pasangan selebriti, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen.

Zul, Ayda dilihat kembali mesra

Amboi, berita yang sampai ke telinga Diva kali ini pastinya menguntumkan bunga-bunga bahagia buat peminat Zul Ariffin dan Ayda Jebat. Bukan apa, baru-baru ini teman Diva ada beritahu yang kedua-dua bintang kesayangan itu sudah kembali mesra.

Mengaku pun salah, tidak mengaku pun salah

DIVA kadangkala kasihan juga dengan rakan-rakan artis terutamanya apabila tiba-tiba dipalit kontroversi. Bukan apa, serba-salah Diva dibuatnya apabila ada saja yang tidak kena pada kaca mata netizen.

Norman Hakim manjakan Memey

Comel sahaja pasangan suami isteri, Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Setiap hari ada sahaja gambar atau video yang dimuat naik pasangan itu berjaya mencuri tumpuan peminat.

Fathia muat naik gambar pegang tasbih

Sepanjang minggu ini, Diva rasa dugaan yang cukup berat buat pelakon cantik, Fathia Latiff apabila dikecam hebat oleh netizen selepas rakaman dua video menerusi aplikasi Bigo Live yang memaparkan dirinya agak seksi hingga menampakkan sebahagian payu dara tersebar di media sosial.

Raja Ilya bantu mak cik jual acar dipuji

BARU-BARU ini, Diva perasan di Instagram pelakon Raja Ilya yang mana dia ada berkongsi mengenai kisahnya menemui seorang wanita berusia ketika mengikuti sebuah penggambaran di Ipoh, Perak. Nak dijadikan cerita Diva difahamkan, Raja Ilya yang melihat wanita tersebut berjalan seorang diri kemudian bertindak menumpangkan wanita tersebut untuk pulang ke rumahnya.

Dayana Roza pakai baju tak ikut tema

Baru-baru ini, Diva terserempak dengan teman lama. Maka, banyaklah yang diborakkan termasuk kejadian disaksikannya dalam satu majlis yang dihadiri baru-baru ini.

Giliran Amar, Amyra pula dikecam netizen

TINDAKAN mencipta akaun Instagram khas untuk si anak bukanlah sesuatu yang baharu buat golongan selebriti. Mungkin, itu cara yang dipilih untuk menghebahkan segala aktiviti harian, selain menjadi medium paling pantas untuk berinteraksi secara terus dengan peminat kesayangan masing-masing.

Nora Danish didakwa sudah berbadan dua

PANAS betul cuaca hari ini. Tapi apa yang lagi panas apabila ada teman Diva malam-malam buta sanggup menelefon Diva untuk memberitahu berita yang katanya jauh lebih panas.

Tudung Fathia semakin menampakkan rambut

Susah jadi artis ini, ada sahaja perbuatan mereka yang tidak disenangi netizen. Baru-baru ini, Diva terima sekeping foto pelakon jelita, Nur Fathia daripada seorang sumber.

Process time in ms: 31