fbpx

Bella Astillah percaya pada suami, mahu jadi matang

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
BELLA mahu menjadi wanita yang lebih matang dan dewasa serta menjalani kehidupan lebih positif.

KUALA LUMPUR – Penyanyi dan pelakon Bella Astillah berkata dia kini mahu menjadi wanita yang lebih dewasa dan enggan lagi bersedih tentang isu yang berlaku baru-baru ini.

Bella atau nama lengkapnya Dayang Ara Nabellah Awang Astillah, 29, sewaktu ditemui Kosmo! Online berkata, buat masa ini dia mahu menjalani kehidupan dengan tenang dan tidak mahu lagi menjadi seperti ‘Bella’ yang dahulu.

“Alhamdulillah, semuanya baik-baik sahaja. Saya pun nak lupakan perkara yang berlaku. Saya nak ‘move on’. Biasalah rumah tangga ada fasa naik turun.

“Cuma saya harapkan yang terbaik sahaja. Kalau boleh saya tidak mahu lagi sedih-sedih dan menjalani kehidupan dengan positif. Itu yang saya nak lakukan sekarang,” ujarnya kepada Kosmo! Online.

Ujar Bella lagi, dia kini mahu menjadi lebih matang (dewasa) dan perlu menanam rasa lebih percaya terhadap suaminya, Aliff Aziz.

“Saya semakin dewasa. Saya cuma mahu jalani kehidupan dengan perasaan berlapang dada. Saya tidak mahu lagi ada perasaan macam dahulu. Selalu rasa risau. Tak nak dah.

“Sekarang saya lebih percaya pada dia (suami). Kalau tidak percaya, sudah lama saya tidak lagi bersama dengannya,” ujar Bella.

Enggan memanjangkan isu yang berlaku, Bella yang pernah menyertai program Famili Duo musim kedua tahun lalu turut meminta maaf kepada orang ramai yang berasa kurang senang dengan sikapnya yang dianggap tidak matang.

“Saya tak nak ulas lebih-lebih lagi. Sekarang isu yang lebih penting adalah tentang saudara kita di Palestin. Apa-apa pun, saya minta maaf kepada mereka yang kurang senang dengan saya.

“Mungkin ada yang fikir saya kurang matang. Saya pun dalam fasa untuk perbaiki diri memandangkan usia saya bakal mencecah 30 tahun, pada tahun hadapan,” jelasnya.

Bella yang ditemui di sidang media dan sesi rakaman program Dapur Tempur Selebriti di sini, semalam, turut memberitahu hubungannya dengan Aliff, berada dalam keadaan baik-baik sahaja dan telah pun dipujuk lelaki itu secara peribadi.

“Aliff pun sudah pujuk dan minta maaf kepada saya secara peribadi. Saya sendiri pun sudah minta maaf juga dengannya.

“Mungkin ada perkara yang saya terlepas pandang dalam diri saya juga. Lagi sekali, saya minta semua doakan yang terbaik,” katanya.

Terdahulu, kehadiran Sophia mencuri perhatian ramai kerana didakwa hadir bagi menonton Aliff yang pernah terkait dengan kontroversi cinta lokasi semasa konsert minggu ketiga All Stars Gegar Vaganza (GV10).

Bagaimanapun, Aliff enggan memberi komen atas kehadiran Sophia kerana bimbang akan timbul spekulasi yang tidak sepatutnya.

Sophia sewaktu ditemui media berkata, dia hadir kerana mahu memberikan sokongan terhadap sepupunya iaitu penyanyi, Aishah Retno yang membuat persembahan.

Aliff dan Bella yang mendirikan rumah tangga pada 2016, kini bahagia bersama sepasang cahaya mata, Ayden Adrean dan Ara Adreanna. – KOSMO! ONLINE

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

TERKINI