fbpx

Jualan Madduna bakal cecah 10,000 botol sebulan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Jadwa menunjukkan produk Madduna keluaran syarikat pada majlis pelancarannya di Subang Jaya baru-baru ini.

SUBANG JAYA – JF Best Solution Sdn. Bhd. (JF Best Solution) pengedar produk madu berkhasiat dari Mesir bejenama Madduna mengunjurkan jualannya mencecah kepada 10,000 botol sebulan.

Pengasas syarikat, Jadwa Abu Bakar berkata, nilai unjuran itu mampu dicapai ekoran promosi agresif yang dijalankan bagi mengetengahkan produk yang berkhasiat, segar dari kilang, tulen dan juga bermanfaat untuk membantu meningkatkan tahap kesihatan para pelanggannya.

Beliau yang telah mengamalkan madu sejak kecil dan tabiat dibawa kepada gene­rasi anak-anaknya itu hanya memilih madu terbaik dari Mesir.

“Kami sendiri pergi melawat kilang di Mesir selepas berpuas hati dengan kualiti dan sumber madu serta operasi syarikat yang mengeksport ke sebahagian besarnya ke pasaran antarabangsa membuatkan keyakinan saya begitu tinggi untuk membawa Madduna ke Malaysia,” katanya.

Beliau berkata demikian selepas majlis pelancaran produk tersebut di sini baru-baru ini.
Jadwa menjelaskan, terdapat tiga segmen iaitu madu asli, sitrus dan habatussauda yang te­lah berada di pasaran sejak Ogos lalu dan dijual pada harga RM35 hingga RM50 sebotol.

Tambah beliau, Madduna kini dijual secara online tetapi melihat kepada perkembangan dan permintaan yang tinggi daripada pelanggan, syarikat bakal membuka peluang kepada usahawan untuk menjadi pengedar. -KOSMO!ONLINE

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI