fbpx

Jijik! Jiran rakam Amber Heard berak tepi jalan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
RAKAMAN memaparkan Amber Heard ditangkap berkelakuan tidak senonoh apabila bertindak membuang air besar di tepi jalan di kawasan kejiranannya.

SELEPAS mengambil keputusan berpindah ke Sepanyol atas alasan untuk mencari ketenangan, pelakon Amber Heard membuatkan jiran-jirannya berang kerana berkelakuan tidak senonoh.

Pelakon itu dirakam membuang air besar di kawasan perumahan tempat tinggalnya.

Aksi menjijikkan pelakon filem Aquaman itu dirakam oleh jirannya yang juga seorang YouTuber sebelum dia berkongsi rakaman video tersebut dalam saluran YouTube miliknya, Joseph Morris.

Dalam rakaman tersebut, kelihatan bintang berusia 36 tahun itu dengan bersahaja membuka seluarnya dan membuang air besar di tepi jalan.

Menurut laporan Hype.my, difahamkan bekas isteri kepada aktor tersohor, Johnny Depp itu berada bawah pengaruh alkohol ketika kejadian.

“Dia (Heard) pulang ke rumah dalam keadaan mabuk pada malam kejadian, menjerit dan berteriakan dengan kuat. Jiran-jiran sudah mula membenci dirinya kerana selalu membuat kacau.

“Sejak kehadirannya ke sini, kawasan kejiranan kami sudah tidak lagi aman,” kata seorang jirannya,

Ujar penduduk di kawasan kejiranan tersebut, kejadian Heard membuang air besar di tepi jalan bukan kali pertama berlaku.

Kata mereka, sejak kehadiran aktres itu, kawasan di sekitar kejiranan menjadi kotor dan berbau busuk dengan najis manusia berada di merata-rata tempat.

Tidak tahan dengan keadaan yang berlaku, penduduk bertindak memasang sistem televisyen litar tertutup (CCTV) di beberapa kawasan sekitar dan mendapati aktres tersebut itu melakukan hal menjijikkan tersebut.

Sebelum ini, Depp mendedahkan Heard pernah membuang air besar di atas katil mereka ketika perbicaraan kes saman fitnah mereka awal tahun ini.

Bagaimanapun, Amber menyangkal dakwaan tersebut dan menuduh itu adalah perbuatan anjing mereka. – KOSMO! ONLINE

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI