fbpx
Caprice bermurah hati untuk membelanjakan RM10,000 bagi sesiapa sahaja yang ingin mengisi petrol secara percuma esok.

Caprice belanja petrol RM10,000 esok

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA – Penyanyi rap sensasi Caprice bermurah hati memperuntukkan sebanyak RM10, 000 untuk orang ramai mengisi minyak petrol secara percuma bertempat di stesen minyak Petronas Jalan Jelatek II, Kampung Datuk Keramat, Kuala Lumpur, esok (Jumaat) pada pukul 2.30 petang.

Perkara tersebut diumumkan Caprice atau nama lengkapnya, Ariz Ramli, 34, dalam Instagramnya.

“Assalamualaikum. Siapa yang mahu minyak petrol percuma, saya mahu belanja anda esok (Jumaat) pada pukul 2.30 petang. Boleh datang bawa motor, kereta, van atau bas. Saya peruntukkan RM10,000 untuk anda semua.

“Saya juga mahu berikan hadiah kepada 10 pelanggan terawal berupa topi, kasut dan beberapa barangan edisi terhad yang lain,” katanya.

Dalam masa sama, Caprice turut mengingatkan pelanggan dalam kalangan kaum lelaki agar terlebih dahulu menunaikan solat Jumaat sebelum singgah mengisi minyak secara percuma di stesen berkenaan.

“Kalau ada lelaki yang beratur ketika waktu solat Jumaat, saya akan halau,” ujarnya.

Meninjau ruangan komen, rata-rata pengikutnya dalam Instagram melahirkan kesyukuran dan berterima kasih atas kemuliaan hati penyanyi itu.

“Alhamdulillah, semoga segalanya dipermudahkan,” kata seorang peminatnya.

“Semoga Caprice sekeluarga dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan berada dalam lindunganNya,” doa seorang lagi peminatnya.

“Semoga dimurahkan rezeki. Minta-minta aku yang dapat kasut sebab dekat dengan rumah,” kata seorang peminatnya. – KOSMO! ONLINE

POPULAR