fbpx

Karier Alia Bhatt ke Hollywood

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
ALI BHATT berkongsi beberapa foto bersama Gadot ketika berada di lokasi pemggambaran filem Heart Of Stone bersama Gal Gadot.

PELAKON sensasi Alia Bhatt menjadi bintang Bollywood seterusnya yang berjaya mengembangkan kerjaya ke peringkat Hollywood apabila bakal muncul dalam sebuah filem berjudul Heart Of Stone.

Lebih membanggakan, Alia bergandingan dengan pelakon terkenal seperti Gal Gadot dan juga Jamie Dornan.

Menerusi hantaran yang dimuat naik dalam Instagram miliknya, pelakon berusia 29 tahun itu berkongsi beberapa keping foto bersama Gadot ketika berada di lokasi penggambaran filem tentang penyiasatan itu.

Dalam foto tersebut, isteri kepada pelakon Ranbir Kapoor itu dilihat sangat akrab sambil memeluk mesra bintang filem Wonder Woman itu ketika penggambaran filem dijalankan.

“Terima kasih untuk wanita cantik bernama @gal_gadot serta pasukan produksi filem Heart Of Stone,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Perkongsian Alia turut dibalas oleh Gadot apabila pelakon itu menyifatkan dirinya sebagai seorang aktres yang baik hati serta berbakat besar.

Selain Alia, beberapa nama pelakon Bollywood lain pernah mengukir nama dalam industri perfileman Hollywood antaranya Aishwarya Rai, Priyanka Chopra dan Deepika Padukone.

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI