fbpx
STESEN janakuasa dan panel solar mudah alih kini menjadi pilihan ramai ketika melakukan aktiviti perkhemahan.

EcoFlow tawarkan diskaun untuk produk stesen janakuasa dan panel solar mudah alih

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

MUTAKHIR ini produk panel solar menjadi alternatif kepada orang ramai dalam mendapatkan sumber tenaga boleh diperbaharui untuk pelbagai kegunaan.

Perkembangan dalam bidang teknologi juga menyaksikan banyak produk panel solar yang mesra pengguna dihasilkan.

EcoFlow yang juga merupakan sebuah syarikat penyelesaian kuasa mudah alih dan tenaga boleh diperbaharui turut tidak ketinggalan untuk berbuat demikian dengan menghasilkan produk stesen janakuasa dan panel solar mudah alih.

Bagi membolehkan orang ramai menggunakannya, EcoFlow mengumumkan bahawa ia akan mengadakan promosi diskaun untuk kedua-dua produk itu dari 5 Jun hingga 20 Jun ini.

Produk stesen janakuasa mudah alih EcoFlow terbahagi kepada dua jenis iaitu siri RIVER dan siri DELTA, yang berbeza dari segi kapasiti dan saiz.

STESEN janakausa mudah alih RIVER MINI antara produk yang dihasilkan oleh EcoFlow.

Siri RIVER terdiri daripada RIVER Mini yang ringan dan mudah alih untuk kegunaan aktiviti luar seperti berkhemah dan mendaki, dan RIVER Max, yang boleh mengembangkan dan mengurangkan kapasiti dan berat melalui bateri boleh tanggal. 

Selain itu, bagi RIVER Max Plus mempunyai kapasiti yang lebih besar daripada RIVER Max.

Manakala bagi RIVER Pro, kapasiti boleh ditingkatkan kepada 1440Wh dengan bateri tambahan 720Wh.

Dalam pada itu, bagi siri DELTA ia mempunyai kapasiti yang lebih besar daripada siri RIVER antara 1260Wh hingga 25kWh.

Siri DELTA kini tersedia dengan kapasiti tinggi 1260Wh, dan sesuai digunakan di tempat tertutup seperti pejabat atau rumah yang memerlukan bekalan elektrik dan apabila terdapat bekalan elektrik kerap terputus akibat hujan.

Bergantung pada model, produk EcoFlow boleh digunakan untuk peranti dengan output yang lebih tinggi daripada kuasa ternilai dengan fungsi X-boost, dan ia hanya mengambil masa sejam untuk mengecas daripada 0 peratus sehingga 80 peratus  dengan teknologi X-Stream.

RIVER MAX antara produk stesen janakuasa mudah alih yang dihasilkan oleh EcoFlow.

Selain itu, produk ini juga dilengkapi dengan Sistem Pengurusan Bateri Pintar (BMS) bukan sahaja mengekalkan keadaan bateri yang terbaik, tetapi juga membenarkan alat kawalan jauh melalui Aplikasi EcoFlow-only (APP). 

Selain itu, panel solar mudah alih, yang boleh memberikan kuasa mesra alam, juga dijual pada harga diskaun. 

Ia boleh digunakan dalam kombinasi dengan produk RIVER dan DELTA.

Selain itu, syarikat tersebut juga mempunyai produk baharu yang dipanggil Wave, iaitu penghawa dingin mudah alih dengan output berkuasa sehingga 4000 BTU dan boleh bertahan sehingga 8 jam.

Penghawa dingin mudah alih ini boleh digunakan dengan mudah dan dibawa ke luar untuk mengurangkan ketidakselesaan semasa musim panas yang lembap dan panas.

PANEL solar mudah alih juga turut ditawarkan diskaun oleh EcoFlow.

Sementara itu, EcoFlow ialah syarikat penyelesaian kuasa mudah alih dan tenaga boleh diperbaharui. 

Sejak penubuhannya pada 2017, EcoFlow telah memberikan kuasa ketenangan fikiran kepada pelanggan di lebih 100 pasaran melalui rangkaian produk DELTA dan RIVER stesen janakuasa mudah alih dan aksesori mesra alam. 

Misi EcoFlow adalah untuk mencipta semula cara dunia mengakses kuasa dengan menginovasi penyelesaian storan tenaga yang lebih ringan, bersih tahan lama, senyap dan boleh diperbaharui. 

Butiran lanjut tentang promosi EcoFlow boleh didapati di laman web rasmi EcoFlow  https://au.ecoflow.com/pages/portable-power-generator-dealer

 

POPULAR