fbpx

Neelofa henti beri susu durian percuma elak langgar SOP

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

PETALING JAYA – Mengambil kira beberapa faktor, pemberian susu durian secara percuma jenama Nilofa yang bermula sejak 2 Mac lalu terpaksa dihentikan.

Pengasas jenama berkenaan yang juga merupakan selebriti popular, Neelofa atau nama sebenarnya, Noor Neelofa Mohd. Noor berkata, pemberian susu percuma terpaksa dihentikan atas sebab tidak dapat dielakkan.

“Kami akan umum tarikh dan tempat baharu pemberian susu durian percuma untuk semua orang secepat mungkin,” katanya menerusi Instastory.

Sementara itu, menerusi satu kenyataan yang dimuat naik dalam Instagram rasmi Nilofa, dua sebab dikenal pasti mengapa pemberian susu perisa berkenaan secara percuma dihentikan.

Pengambilan susu durian percuma Nilofa terpaksa dihentikan disebabkan beberapa faktor tidak dapat dielakkan.

“Dengan rendah diri, kami dari pihak Nilofa ingin memohon maaf atas penangguhan pengambilan susu durian percuma kerana beberapa sebab yang tidak dapat dielakkan.

“Pertamanya, keadaan lalu lintas yang tidak terkawal dan keduanya, demi tujuan memperkasakan lagi prosedur operasi standard (SOP) pengambilan susu,” tulis kenyataan tersebut.

Terdahulu, bermula 2 Mac lalu, Nilofa Group mengumumkan susu durian secara percuma buat semua orang yang boleh diambil di gudang mereka terletak di Jalan Sungai Puloh, Klang, Selangor.

Masih lagi dalam proses berpantang selepas melahirkan anak sulung, Muhammad Bilal pada 29 Januari, usaha murni memberikan susu durian percuma dipuji dan ramai mendoakan agar rezekinya berlipat ganda. – KOSMO! ONLINE

POPULAR