fbpx

Remaja 19 tahun kahwini lelaki 61 tahun

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Audrey (kiri) berkenalan dengan Kevin (kanan) melalui satu aplikasi pacaran dan menyifatkan hubungan itu sebagai cinta pandang pertama. - Jam Press

CARSON CITY, Nevada – Seorang remaja perempuan di Amerika Syarikat mengahwini seorang lelaki berusia 42 tahun lebih tua daripadanya, lapor akhbar metro UK kelmarin.

Anggota  polis tentera, Audrey Cheyanne-Smiley Moon, 19, berkahwin dengan suaminya, Kevin, 61, yang dikenali melalui satu aplikasi pacaran pada Januari tahun lalu.

Biarpun memiliki perbezaan usia 42 tahun, Audrey berkata,  dia tertarik dengan biodata Kevin dalam aplikasi itu yang menyebut bahawa lelaki itu merupakan veteran polis tentera.

Selepas beberapa bulan berkenalan  di alam maya, mereka berpacaran secara rasmi dan bertemu buat pertama kali pada Julai tahun lalu sebelum melangsungkan perkahwinan pada 1 Ogos lalu di Nevada.

“Saya teruja dan gementar untuk bertemu dengannya. 

“Kevin memulakan langkah dalam memikat saya. Kami berdua bersetuju bahawa ini merupakan cinta pandang pertama,” kata Audrey.

Kedua-dua Audrey dan Kevin tidak pernah menjalin hubungan dengan perbezaan usia yang ketara, namun mereka percaya bahawa ia tidak membawa apa-apa makna memandangkan mereka berkongsi banyak persamaan.

Memandangkan Kevin lebih berusia berbanding ibu dan bapa Audrey, pasangan itu pada mulanya merahsiakan hubungan mereka.

“Keluarga saya pada mulanya amat menentang hubungan ini dan apabila saya pulang ke rumah, saya terkejut melihat polis sedang menunggu di luar.

“Ia amat menakutkan namun selepas mengenali Kevin, mereka mula menyukainya,” kata Audrey.

Pasangan itu juga mahu menghilangkan stereotaip negatif mengenai jurang umur dan berkata, mahu menunjukkan kepada dunia bahawa hubungan mereka adalah atas dasar cinta sepenuhnya. – Agensi 

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI