fbpx

Mira Filzah kini tunangan orang

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
MIRA FILZAH

SHAH ALAM – “Ya, saya kini pinangan orang”, demikian pengakuan pelakon dan pengacara, Mira Filzah mengesahkan statusnya sekali gus menjawab teka-teki bakal menamatkan zaman bujang pada tahun ini.

Mira bagaimanapun masih belum bersedia mendedahkan identiti calon suaminya.

Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman, 27, memberitahu, persiapan perkahwinan juga telah mula dilakukan dan semuanya berjalan lancar.

“Insya-Allah saya sudah bersedia untuk bergelar seorang isteri dalam masa terdekat.

“Jangan risau, jika semuanya sudah bersedia dan sah, saya akan umumkan tarikh majlis tersebut akan dilangsungkan,” katanya kepada media selepas majlis perlancaran Nurflix.TV di Bukit Jelutong, Shah Alam, Selangor.

Mira berkata, dia juga masih menjaga privasi dan tidak mahu berkongsi terlalu terbuka mengenai calon suaminya kepada umum.

“Saya masih mengekalkan prinsip untuk tidak terlalu banyak bercakap mengenai hubungan cinta kepada umum kerana itu soal peribadi.

“Setakat ini apa yang saya hanya boleh katakan, semuanya berjalan lancar dan harap semua pihak dapat mendoakan untuk saya dan bakal suami,” ujarnya.

Pelakon Pujaan Hati Kanda itu juga bersyukur kerana tidak berdepan sebarang dugaan berat sepanjang bergelar tunangan orang.

Selain itu, Mira juga memaklumkan bakal suaminya memahami dengan kerjaya seninya yang sentiasa sibuk.

Difahamkan, Mira dikhabarkan bakal bergelar isteri kepada Wan Emir Astar, 30, yang juga anak kepada Ahli Parlimen Kuala Kangsar dan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-tugas Khas), Datin Mastura Mohd Yazid pada Oktober ini.

Pada April lalui, Mira pernah mendedahkan dirinya sudah berpunya dan kedua-dua keluarga juga merestui hubungan tersebut. – K! ONLINE

Ikuti kami di saluran media sosial : Facebook, X (Twitter), Instagram, Youtube, & TikTok

TERKINI