Sebaik mengetahui mayat Abdul Bari telah ditemui, dia yang masih lemah menggagahkan diri untuk menemui keluarga jurukimpal itu di pekarangan Unit Forensik Hospital Sultanah Nur Zahirah di sini sebaik dibenarkan keluar wad wanita hospital sama pada pukul 10 pagi hari ini.

Nordiana Alwani yang juga kakitangan sebuah bank di bandar raya ini berkata, kehadirannya untuk memohon maaf kepada keluarga Abdul Bari atas rasa terkilan berikutan kecelakaan tersebut menimpa sewaktu pemuda membantu keluarganya.

"Jika dia (Abdul Bari) masih ada, saya memang berniat menemuinya untuk mengucapkan terima kasih. Saya perasan dia lah individu pertama yang terjun ke sungai untuk membantu kami.

"Saya sekeluarga amat terhutang nyawa dengannya. Dia ibarat memberi nyawanya kepada kami," katanya ketika ditemui di pekarangan Unit Forensik HSNZ di sini hari ini.

Suasana pilu menyelubungi pekarangan unit forensik HSNZ terbabit apabila menyaksikan Nordiana Alwani dan Masitah berpelukan sambil masing-masing mengalirkan air mata kesedihan. - K! ONLINE