Jangan risau, kini semuanya berada di hujung jari, lebih-lebih lagi anda boleh membeli-belah pakaian berjenama, kelengkapan rumah, barang aksesori dan segala kelengkapan Hari Raya Aidilfitri yang anda inginkan menerusi kempen Raya Dengan Shopee.

Kempen yang berlangsung sehingga 6 Jun ini menyajikan tawaran hebat sehingga 80 peratus daripada 600 jenama dalam Shopee Mall selain lebih 450,000 penjual meliputi pelbagai segmen seperti fesyen, kecantikan, elektronik dan makanan.

Selain itu, bagi menjadikan persediaan menyambut hari Lebaran anda lebih interaktif, Shopee turut menyediakan bayaran balik tunai 200 peratus setiap hari yang akan diadakan setiap hari Isnin.

Bagi platform tertentu, baucer juga akan diberikan setiap hari, jadi anda semua jangan ketinggalan merebut segala peluang ini.

Mahu lagi ganjaran, sudah tentu Shopee menyediakan lebih lagi untuk kaki-kaki shopping peluang  menyertai kempen Shocking Sale yang akan diadakan setiap hari dengan tawaran serendah RM1 pada 8 Mei ini. Apa yang menariknya sempena Kempen Raya Shopee, Shocking Sale akan ditambah kepada lebih lapan kali sehari terutama hari Rabu, jadi apa tunggu lagi kepada pembeli semua!!!

shopee 2
 

Bukan itu sahaja, sertai Shopee Quiz setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 12 tengahari.  Pemenang berpeluang memenangi sehingga 1,000,000 Shopee Coins setiap sesi. Anda hanya perlu menjawab lapan (8) soalan yang mudah!

shopee 3
 

Seperti biasa penggemar permainan Goyang Shopee pula sebanyak RM5 juta hadiah disediakan hanya untuk anda menangi dan setiap Jumaat Shopee Shake dan Goyang Shake akan dilipat gandakan lagi. Anda boleh bermain sambil mendapat ganjaran melalui syiling Shopee, baucar serta hadiah-hadiah menarik seperti telefon bimbit Xiaomi, pembersih hampagas automatik, kamera dan banyak lagi yang keseluruhannya berjumlah sebanyak RM5 juta.

shopee 4
 

Anda mungkin sudah tidak sabar lagi bukan, jadi jangan tunggu lagi, bersedialah sepanjang 6 hingga 8 Mei ini untuk Big Ramadan Sale untuk menikmati kesemua pelbagai pilihan peluang hadiah dan potongan harga menarik untuk dinikmati.

Sambil membeli-belah jangan lupa untuk merebut peluang lebih RM10,000 melalui Cabaran Video Goyang Shopee, mudah sahaja hanya perlu hanya video pendek tarian anda yang kreatif di laman sosial Instagram dengan tanda pagar #GoyangShopee #RayaDenganShopee #ShopeeMY.

Lagu video boleh dimuat turun di sini. Sebanyak lima pemenang akan dipilih berdasarkan keaslian dan kreativiti video.

Masih ada lagi untuk ada di Kempen Raya Shopee apabila Shopee Mall Sale yang berlangsung pada 7 Mei menyediakan minimum perbelanjaan serendah RM25 bagi mendapatkan penghantaran percuma.

Seperti biasa juga Shopee turut memberikan baucer istimewa untuk anda!

KOD:  KOSM10
* Diskaun RM10 dengan pembelian minima RM100.

* Sah untuk pengguna sedia ada Shopee.

shopee 6
 

KOD: KOSMO7
* Diskaun RM7 dengan pembelian minima RM30.

* Sah untuk pengguna baharu Shopee sahaja.

shopee 7
 

Jadi tunggu apa lagi, dalam memastikan segala persiapan raya anda berjalan lancar, kenapa tidak "Raya Dengan Shopee" kerana segalanya ada di Shopee.

Suka beli-belah, muat turun Shopee!