shopee
 

Menariknya, Shopee 12.12 Jualan Hari Jadi ini akan bermula pada 26 November ini sehingga 12 Disember ini menawarkan kos penghantaran percuma barangan belian lebih RM12 ke atas dan pulangan tunai sebanyak 120 peratus serta tawaran barangan serendah RM12 setiap hari.

Pra-promosi membeli belah 12.12 Shopee membuka tirai pada 26 November hingga 9 Disember dengan pelbagai acara kempen yang membuatkan anda tertunggu-tunggu.

Shopee dalam satu kenyataan hari ini berkata, sepanjang pra-promosi itu, akan diadakan Shopee Shake sebanyak tiga kali sehari iaitu pada pukul 9am, 12pm, 9pm. Manakala, pada 7 Disember iaitu  Hari Shopee Shake, Shopee Shake akan berlangsung sebanyak 12 kali pada pukul 12am, 1am, 9am, 11am, 12pm, 1pm, 3pm, 5pm, 7pm, 8pm, 9pm, 10pm. Jangan terlepas peluang, hadiah dan Shopee Coins berjumlah sehingga RM1.2 juta untuk dimenangi.

shopee
 

Selain itu, Shopee menawarkan rebat tunai setiap hari sebanyak 120 peratus pula akan diadakan pada 3 Disember dengan cara pemberian baucer, rebat RM5 tanpa minimum pembelian.

shopee
 

“Tidak ketinggalan pada 8 Disember pula jualan Promosi Global Shopee diadakan bagi semua barangan antarabangsa dengan harga potongan yang terbaik dan termurah, serendah RM1.20,” tambah kenyataan itu. Bukan itu sahaja, kalian juga akan mendapat 10% pulangan tunai sebanyak RM15 dengan perbelanjaan minima sebanyak RM100.

shopee
 

Tidak terhenti di situ sahaja, Shopee 12.12 Jualan Hari Jadi diteruskan dengan pada waktu puncak promosi iaitu pada 10 hingga 12 Disember dengan empat acara istimewa iaitu, penghantaran percuma barangan berharga dari RM12, rebat tunai setiap hari sebanyak 120 peratus, tawaran harga serendah RM12, serta Shopee Shake sebanyak 12 kali sehari.

shopee
 

Tambah kenyataan Shopee, pada 10 Disember iaitu promosi Shopee Mall. Pelbagai jenama akan menawarkan diskaun terbaik seperti Nestle, Loreal, Watsons,  Mr DIY, Tefal, Vivo, dan banyak lagi, tambahan pula dengan pulangan tunai sebanyak 15% dengan pembelian minima RM120.

shopee
 

11 Disember pula adalah Hari Shopee Baucer. Pelbagai baucer akan dimenangi dalam masa terhad sahaja iaitu dari 12am hingga 2am. Shocking Sale juga akan dibuat selama 12 kali pada pukul 12am, 2am, 4am, 6am, 8am, 10am, 12pm, 2pm, 4pm, 6pm, 8pm, dan 10pm.

shopee
 

Shopee 12.12 Jualan Hari Jadi yang telah ditunggu-tunggu berlangsung pada 12 DIsember! Tidak ketinggalan, Shopee turut menawarkan baucer istimewa “KOSMO7” kepada pembeli atau pengguna baharu applikasi Shopee dengan tawaran potongan harga RM7 bagi pembelian minima RM30 bagi semua barangan kecuali susu formula, lampin pakai buang dan kategori potties.

shopee
 

Bagi pembeli yang sedia ada juga, Shopee turut menawarkan tawaran istimewa baucer “KOSMO8” untuk diskaun RM8 dengan pembelian minimum RM60 kecuali kecuali susu formula, lampin pakai buang dan kategori Potties.

baucer10
 

Lebih manis pada Shopee 12.12 Jualan Hari Jadi, Shopee berbesar hati menawarkan dua baucer istimewa kepada pembaca Kosmo! Online, bagi mendapatkannya teruskan membeli-belah bersama Shopee dan membaca laman web Kosmo! Online.

Sudahkah anda lihat TVC terkini Shopee bersama Black Pink? Adakah anda sudah menyertai Peraduan Watch, Wish & Win? Semak cara-cara menyertai peraduan ini di laman Facebook Shopee.

shopee
 

Oh, jangan lupa melayari kedai YG Entertaiment untuk mendapatkan barangan eksklusif BlackPink, dan anda akan berpeluang memenangi hadiah dari peraduan Beli dan Menang Shopee.

shopee
 

Sila melayari laman web Shopee sekarang untuk maklumat lanjut.