NEGARA

Kembalikan semula kepercayaan rakyat Selangor kepada BN

Kembalikan semula kepercayaan rakyat Selangor kepada BN
SHAH ALAM – Barisan Nasional (BN) perlu mengambil peluang dari­pada kemelut politik yang berlaku di Selangor ketika ini bagi mengembalikan semula kepercayaan rakyat negeri itu kepada parti berkenaan.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (gambar) berkata, penerimaan rakyat Se­langor terhadap BN akan memudahkan usaha parti itu me­rampas kembali pemerintahan negeri ini daripada pembangkang.

“Kita mahu BN bangkit semula daripada situasi politik sebelum ini yang telah menyebabkan terlepas­nya kuasa yang pernah dipegang BN di Selangor.

“Ia perlu dilakukan dengan usaha berterusan dan diperkukuhkan supaya rakyat mempunyai kebolehpercayaan yang tinggi kepada BN dan UMNO di Selangor,” katanya pada sidang akhbar selepas menyertaikan program Universiti Bersama Timbalan Perdana Menteri ‘Sehati Negaraku Malaysia’ di Universiti Teknologi Mara (UiTM) di sini semalam.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Rencana Utama!»

Jana 5 kilowatt kuasa hidroelektrik

SISTEM vorteks bergantung sepenuhnya kepada pusaran air sungai berbanding konsep kitaran kincir air yang terdapat pada empangan jana tenaga lain.

GenK»

Lahirkan artis seni muda berciri usahawan

MUHAMMAD AFIQ menggunakan bilik inkubator yang disediakan kepadanya untuk berkarya.

Varia!»

TeknologiVeggie Factory pertanian masa depan

Teknologi Veggie Factory yang terdapat di Taman Teknologi Malaysia, Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Process time in ms: 47