NEGARA

Kembalikan semula kepercayaan rakyat Selangor kepada BN

Kembalikan semula kepercayaan rakyat Selangor kepada BN
SHAH ALAM – Barisan Nasional (BN) perlu mengambil peluang dari­pada kemelut politik yang berlaku di Selangor ketika ini bagi mengembalikan semula kepercayaan rakyat negeri itu kepada parti berkenaan.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (gambar) berkata, penerimaan rakyat Se­langor terhadap BN akan memudahkan usaha parti itu me­rampas kembali pemerintahan negeri ini daripada pembangkang.

“Kita mahu BN bangkit semula daripada situasi politik sebelum ini yang telah menyebabkan terlepas­nya kuasa yang pernah dipegang BN di Selangor.

“Ia perlu dilakukan dengan usaha berterusan dan diperkukuhkan supaya rakyat mempunyai kebolehpercayaan yang tinggi kepada BN dan UMNO di Selangor,” katanya pada sidang akhbar selepas menyertaikan program Universiti Bersama Timbalan Perdana Menteri ‘Sehati Negaraku Malaysia’ di Universiti Teknologi Mara (UiTM) di sini semalam.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Rencana Utama!»

Orang-Orang Drum Theatre pilihan juri

AKSI pasukan Orang-Orang Drum Theatre berjaya memukau barisan juri sehingga dinobatkan sebagai juara keseluruhan.

Stailo!»

Perlahankan bisnes sempena Ramadan

Bidang fesyen mula diceburi oleh Sharifah Shawati pada awal tahun 2016.

Varia!»

Jasa Jalan Persekutuan

JALAN PERSEKUTUAN dibina pada tahun 1880 menjadi tulang belakang sebagai jalan alternatif. sistem rangkaian jalan raya di negara ini sebelum terbinanya lebuh raya.

Process time in ms: 16