NEGARA

Jurutera Petronas mati kereta rempuh lori tangki

Jurutera Petronas mati kereta rempuh lori tangki


KEADAAN kereta yang dipandu Muhammad Hazwan selepas terlibat dalam kemalangan di Kilometer 55.5 Jalan Kuala Terengganu-Kuantan berhampiran Kampung Jambu Bongkok, Marang semalam.


MARANG - Jurutera Petronas Carigali Sdn. Bhd. maut apabila kereta dipandunya berlanggar dengan sebuah lori tangki minyak di Kilometer 55.5 Jalan Kuala Terengganu-Kuantan berhampiran Kampung Jambu Bongkok dekat sini semalam.

Dalam kejadian pukul 7 pagi itu, Muhammad Hazwan Kamaruddin, 27, sedang dalam perjalanan dari arah Kuala Terengganu ke tempat kerja di Kerteh, Kemaman.

Mangsa dikatakan gagal mengawal kereta Honda City yang dipandunya selepas terlanggar kon di sebelah kanan jalan menyebabkan dia terbabas sebelum melanggar lori berkenaan yang datang dari arah bertentangan.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Pesona!»

Serawa Labu Manis Nestum pikat juri

ALISA bersama suami, Shahrizal Bakar dan empat orang anaknya bergambar selepas dinobatkan sebagai Ratu Empayar Sajian Nestum 2017.

Varia!»

Terminal Pukal Lekir beroperasi selama 24 jam

Kesibukan sering berlaku di pintu masuk LBT yang membekalkan arang batu ke Stesen Janakuasa Sultan Azlan Shah, Manjung, Perak.

Process time in ms: 31