NEGARA

Maut ditembak dari jarak dekat

Maut ditembak dari jarak dekat


ANGGOTA JPAM memegang seekor ular sawa jantan seberat 200 kilogram yang ditangkap di sebuah tapak pembinaan di Cyberjaya semalam.


BUKIT MERTAJAM - Seorang ahli perniagaan warga Myanmar maut selepas ditembak dari jarak dekat ketika kenderaan pacuan empat roda jenis Toyota Hilux yang dipandunya berhenti di lampu isyarat di Jalan Permatang Batu, Bandar Perda di sini semalam.

Ketika kejadian pada pukul 5.50 petang itu, Aung Kyam Chein, 43, yang memandu kenderaan pacuan empat roda jenis Toyota Hilux bersama isteri, seorang anak dan pekerja ditembak sebanyak empat das oleh seorang suspek tidak dikenali yang menaiki sebuah kereta Proton Wira.

Mangsa mati pada pukul 8 malam tadi ketika dirawat di Hospital Bukit Mertajam.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Pulau Pinang, Senior Asisten Komisioner Mazlan Kesah berkata, kereta yang dipandu seorang lelaki tidak dikenali berhenti di lampu isyarat bersebelahan kenderaan mangsa sebelum dia keluar dan melepaskan tembakan.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Rencana Utama!»

Ukiran kayu cerminan kisah nenek moyang

Samri mengambil masa antara tiga minggu hingga dua bulan untuk menyiapkan sesebuah karya.

GenK»

Pelajari kemahiran ikhtiar hidup

AKTIVITI penjelajahan hutan memberi peluang kepada peserta beriadah sambil melihat keindahan alam semula jadi yang terdapat di sekitar Hutan Lipur Sungai Tua.

Varia!»

Getaran simbolik karya Mad Anuar

MAD ANUAR mengambil masa hampir empat tahun untuk menyiapkan arca Perentas Ribut No. 18.

Process time in ms: 32