TERKINI

Trofi Standard Chartered Road To Anfield kembali

Trofi Standard Chartered Road To Anfield kembali

27/02/2013 6:28pm

KUALA LUMPUR - Para peminat bola sepak sekali lagi berpeluang beraksi di Stadium Anfield dengan penganjuran kali kedua kejohanan Trofi Standand Chartered Road To Anfield yang dilancarkan di sini hari ini.

Penyertaan kejohanan yang turut diadakan di 15 negara pasaran Standard Chartered itu dibuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan tidak menjadi pemain bola sepak profesional dalam mana-mana kejohanan bola sepak.

Menurut Ketua Bahagian Perbankan Konsumer Standard Chartered, Sonia Wedrychowicz, kejohanan itu, yang diadakan bagi menghargai sokongan umum kepada bank berkenaan. menawar peluang kepada juara pertandingan di Malaysia untuk beraksi dalam final yang bakal diadakan di Anfield pada 21 Mei depan.

"Rentetan sambutan hangat kejohanan lepas dan sebagai penghargaan kami buat pelanggan, Standard Chartered sebagai penaja pasukan Liverpool sekali lagi menganjurkan kejohanan ini," kata beliau.

Pusingan saringan kejohanan yang menawarkan hadiah utama berupa pingat dan wang RM3,000 ini akan bermula di Selangor pada 10 Mac ini, diikuti Perak (16 Mac), Melaka (17 Mac), Pulau Pinang (23 Mac), Johor (31 Mac), Pahang (6 April) dan pusingan akhir yang akan berlangsung pada 14 April di Kuala LUmpur.

Bagi mereka yang berminat menyertai kejohanan ini, borang-borang penyertaan boleh didapati di www.standardchartered.com.my

Maklumat lanjut juga boleh didapati dengan menghantar emel pertanyaan ke [email protected] atau menghubungi Nik Radzi atau Zack masing-masing di talian 019 3519934 dan 019 9444334. - KOSMO! ONLINE

Rencana Utama!»

Turun padang kaji punca pencemaran

PASUKAN UTKFAS turut mendapatkan sampel air dari Sungai Semenyih, Selangor untuk dianalisis.

Varia!»

Sikap individu cabar kreativiti ahli pemasaran

SYARIKAT yang mengungguli konsep one to one marketing pasti akan menguasai kelompok pengguna yang semakin individualistik dalam sesuatu pasaran. – Gambar hiasan

Process time in ms: 47