HIBURAN

Olla nekad buang tatu

Olla nekad buang tatu


OLLA RAMLAN


AKTRES seksi Olla Ramlan nekad untuk membuang kesemua tatu yang terdapat pada seluruh tubuhnya. Dia mengukir semua tatu berkenaan sewaktu menjadi isteri kepada Alex Tian.

Menurut Olla, keputusan yang dibuat untuk membuang kesemua 23 buah tatu yang terdapat pada tubuhnya itu setelah melakukan perbincangan dengan bakal suaminya iaitu Muhammad Aufar Hutapea.

"Saya tahu kesakitan yang bakal dirasai apabila menjalani proses untuk menghilangkan tatu dengan menggunakan laser. Namun, saya tetap dengan keputusan untuk membuang semua tatu itu dan berharap semuanya berjalan dengan lancar," ujarnya.

Ketika ditemui wartawan sewaktu berlangsungnya acara Panasonic Gobel Award di Djakarta Theater, Jakarta pada Selasa lalu, Olla memberitahu, proses membuang tatu berkenaan terpaksa mengambil masa selama dua bulan.

Sementara itu, Aufar yang turut berada di samping Olla pada majlis tersebut menyatakan dia tidak pernah bercadang untuk mengukir tatu nama Olla pada tubuhya.

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 31