HIBURAN

Olla nekad buang tatu

Olla nekad buang tatu


OLLA RAMLAN


AKTRES seksi Olla Ramlan nekad untuk membuang kesemua tatu yang terdapat pada seluruh tubuhnya. Dia mengukir semua tatu berkenaan sewaktu menjadi isteri kepada Alex Tian.

Menurut Olla, keputusan yang dibuat untuk membuang kesemua 23 buah tatu yang terdapat pada tubuhnya itu setelah melakukan perbincangan dengan bakal suaminya iaitu Muhammad Aufar Hutapea.

"Saya tahu kesakitan yang bakal dirasai apabila menjalani proses untuk menghilangkan tatu dengan menggunakan laser. Namun, saya tetap dengan keputusan untuk membuang semua tatu itu dan berharap semuanya berjalan dengan lancar," ujarnya.

Ketika ditemui wartawan sewaktu berlangsungnya acara Panasonic Gobel Award di Djakarta Theater, Jakarta pada Selasa lalu, Olla memberitahu, proses membuang tatu berkenaan terpaksa mengambil masa selama dua bulan.

Sementara itu, Aufar yang turut berada di samping Olla pada majlis tersebut menyatakan dia tidak pernah bercadang untuk mengukir tatu nama Olla pada tubuhya.

Rencana Utama!»

Teruja sambut Aidilfitri di Malaysia

MUHAMMAD Rasyad, (kiri), Muhammad Adam (tengah) dan Zuhaira menyambut hari raya pertama bersama mualaf lain di Hidayah Centre Foundation sebelum berlepas ke Abu Dhabi pada hari raya kedua.

Varia!»

Sesal penderita HIV positif

SITI gemar berpeleseran di kelab malam sehingga dia akhirnya terjebak menjadi pelacur. Gambar hiasan

Process time in ms: 31