NEGARA

Pikat pelanggan guna tarian kandang

Pikat pelanggan guna tarian kandang


SUASANA dalam sebuah kelab hiburan yang diserbu kerana beroperasi tanpa lesen serta menawarkan tarian tiang serta tarian kandang di Kuala Lumpur awal pagi semalam.


KUALA LUMPUR – Jika sebelum ini banyak pemilik pusat hiburan menggunakan wanita asing termasuk pegawai perhubungan pelanggan (GRO) dari China untuk melakukan aksi ghairah tarian tiang, kini ada premis cuba menarik pelanggan menerusi kaedah baharu.

Mereka menggunakan wanita tempatan untuk aksi tarian dalam kandang.

Aksi wanita berpakaian menjolok mata menari di dalam kandang itu bagaimanapun terhenti kira-kira pukul 1 pagi semalam apabila premis hiburan yang baru sebulan beroperasi di Jalan P. Ramlee di sini itu diserbu oleh sepasukan anggota Cawangan Kongsi Gelap, Perjudian dan Maksiat (D7) Ibu pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur pada 1 pagi semalam.

Dalam operasi itu, polis menemui dua kandang besi setinggi empat meter diletakkan bersebelahan pentas menari.

Pada waktu itu, kelihatan beberapa orang gadis tempatan yang hanya memakai coli dan seluar singkat paras paha menghiburkan pengunjung dengan mempamerkan tarian tiang dan menari di dalam kandang.

Pegawai Turus D7 Kuala Lumpur, Deputi Superintendan Azman Mohd. Isa berkata, pihaknya telah menahan enam wanita tempatan berusia 22 tahun hingga 25 tahun untuk tindakan lanjut.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Rencana Utama!»

Daripada ateis kepada seorang mufasir

Nouman berkongsi kisah pencarian maujud hidupnya sebagai seorang Muslim kepada jemaah selepas 19 tahun leka menikmati ‘syurga’ dunia.

Pemotoran!»

Adrenalin positif KTM 250 Duke, RC 250

DIKENALI sebagai KTM 250 Duke, kehadirannya memberi pilihan lebih kepada pengguna tempatan.

Varia!»

Bangkit daripada pengaruh negatif Chow Kit

Sebahagian kanak-kanak miskin bandar bergambar kenangan bersama sukarelawan Pfizer Malaysia ketika berkunjung ke Pusat Aktiviti Kanak-Kanak di Chow Kit, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 46