HIBURAN

Liyana , Syamsul kembali bercinta

Liyana , Syamsul kembali bercinta

LAMA juga tak dengar tentang percintaan dan siapa buah hati terbaharu pelakon cantik molek, si Liyana Jasmay. Selepas percintaannya dengan Syamsul Yusuf dulu dikatakan tidak boleh berterusan, Liyana agaknya serik bercakap pasal lelaki.

Pengarah muda yang baru selesai menjalani penggambaran filem KL Gengster 2 itu pun sama juga. Habis gosip dengan Liyana, Syamsul dikatakan ada menaruh perasaan terhadap seorang gadis Sabah. Namun, entah macam mana, cerita itu habis dibawa bayu, senyap sunyi tiada perkembangan.

Terbaharu, Diva ada mata-mata yang terpandang akan kemesraan Liyana dan Syamsul yang dikatakan bertaut kembali. Ada juga kenalan Diva yang nampak dengan mata kepala sendiri aksi manja antara Liyana dan Syamsul yang sudah berani keluar berdua-duaan.

Kalau betul, apa salahnya sebab dua-dua masih solo, masih bujang trang tang-tang. Sama popular, sama berbakat. Diva rindulah nak tengok gandingan Syamsul dan Liyana sekali lagi macam dalam filem Khurafat dulu.

Diva: Tahniah vokalis Projek Pistol, Boy yang baharu sahaja menerima kelahiran putera keduanya, pada 14 Januari lalu yang diberi nama Mohd. Arief Eskandarian.

Rencana Utama!»

Kalam, Zahidi, Bazliah pekerja OKU berjaya

NURUL BAZLIAH (kanan) gembira apabila Kalam berjaya menamatkan sarjana dalam jurusan syariah di Universiti Malaya pada tahun 2010.

Varia!»

Cara Marisa hargai jasa Ah Ma

Marisa menunjukkan lukisan bermakna baginya iaitu Because I Love You (kiri) dan Ong’s Garden 1 (kanan).

Process time in ms: 47