NEGARA

Disergah ketika beraksi

Disergah ketika beraksi


SEBAHAGIAN pelacur yang ditahan dalam serbuan di sebuah premis di Taman Sungai Besi, Kuala Lumpur kelmarin.


KUALA LUMPUR – Sebuah pusat refleksologi yang menggunakan khidmat pesanan ringkas (SMS) untuk menawarkan pelacur diserbu lagi dengan seorang pelanggan didapati berada dalam keadaan berbogel disyaki sedang mengadakan hubungan seks di Taman Sungai Besi di sini kelmarin.

Sindiket yang menghantar SMS dengan menjadikan model kereta sebagai kata ganti kepada pelacur itu diserbu oleh sepasukan Cawangan Perjudian, Kongsi Gelap dan Maksiat (D7) Bukit Aman pada pukul 10.30 malam diketuai oleh Cif Inspektor Wiryanty Abd. Wahab.

Selain menahan empat lagi pelanggan, lima pelacur Thailand, empat Vietnam dan seorang warga Laos berusia 20 hingga 30 tahun turut dicekup.

“Ketika serbuan itu, kita dapati salah seorang pelanggan dan wanita warga Thailand dalam keadaan bertindih dan berbogel,” katanya yang turut menahan seorang penjaga premis.

Ikuti berita selanjutnya di Kosmo! hari ini.

Rencana Utama!»

Sambal bilis ibu juadah istimewa Mohd. Faiz

MOHD. FAIZ SUBRI menerima ucapan tahniah daripada bintang bola sepak Brazil, Ronaldo selepas memenangi Anugerah Puskas FIFA 2016 di Zurich, Switzerland,malam kelmarin. – AFP

Horizon!»

Kolam mandi kanak-kanak pertama DBKL

Kolam mandi kanak-kanak mampu memuatkan sehingga 100 orang dalam satu-satu masa.

Process time in ms: 47