NEGARA

50 buah kereta klasik, vintaj sertai konvoi

50 buah kereta klasik, vintaj sertai konvoi


SUNGHWAN DO (kiri) melakukan pelepasan konvoi RMVCCC ke Istana Besar Seri Menanti yang diketuai oleh Tuanku Mukhriz di Tesco Extra Seberang Jaya, Seremban semalam.


MERIAH. Sebanyak 50 buah kereta klasik dan vintaj dari Kelab Kereta Vintaj dan Klasik Diraja Malaysia (RMVCCC) menyertai program konvoi RMVCCC ke Istana Besar Seri Menanti di Kuala Pilah, Negeri Sembilan semalam.

Konvoi yang bermula dari Tesco Extra Seberang Jaya, Seremban itu diketuai oleh Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Mukhriz Almarhum Tuanku Munawir bersama Presiden RMVCCC, Tuanku Datuk Seri Adnan Tengku Besar Burhanuddin.

Turut serta dalam aktiviti berkonvoi itu ialah Ketua Pegawai Eksekutif Tesco Malaysia, Sunghwan Do bersama Pengarah Perhubungan Kerajaan dan Hal Ehwal Korporat Tesco Malaysia, Azlam Shah Alias.

Aktiviti berkonvoi yang diadakan dengan kerjasama Tesco itu sebagai satu langkah untuk peserta saling mengeratkan lagi hubungan sesama mereka.eri Menanti di Kuala Pilah, Negeri Sembilan semalam.Konvoi yang bermula dari Tesco Extra Seberang Jaya, Seremban itu diketuai oleh Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Mukhriz Almarhum Tuanku Munawir bersama Presiden RMVCCC, Tuanku Datuk Seri Adnan Tengku Besar Burhanuddin. Turut serta dalam aktiviti berkonvoi itu ialah Ketua Pegawai Eksekutif Tesco Malaysia, Sunghwan Do bersama Pengarah Perhubungan Kerajaan dan Hal Ehwal Korporat Tesco Malaysia, Azlam Shah Alias.Aktiviti berkonvoi yang diadakan dengan kerjasama Tesco itu sebagai satu langkah untuk peserta saling mengeratkan lagi hubungan sesama mereka.

Rencana Utama!»

Teruja sambut Aidilfitri di Malaysia

MUHAMMAD Rasyad, (kiri), Muhammad Adam (tengah) dan Zuhaira menyambut hari raya pertama bersama mualaf lain di Hidayah Centre Foundation sebelum berlepas ke Abu Dhabi pada hari raya kedua.

Process time in ms: 15