DUNIA

Agnes Monica sakit punggung dirawat di hospital

Agnes Monica sakit punggung dirawat di hospital
JAKARTA - Penyanyi popular Indonesia, Agnes Monica (gambar) menjalani rawatan di sebuah hospital di sini akibat mengalami kecederaan di bahagian punggung, lapor laman berita Vivanews semalam.

Agnes yang berusia 24 tahun itu dan terkenal dengan lagu Tanpa Kekasihku mengaku menerima rawatan di hospital menerusi kenyataannya di laman Twitter miliknya.

Dalam kenyataan itu Agnes menjelaskan: "Berada di hospital.. cedera punggung."

Sementara itu, jurucakap pihak pengurusan penyanyi dan pelakon tersebut, mengaku Agnes mendapatkan rawatan di hospital, namun dia tidak dapat mengulas lebih lanjut.

"Iya, benar memang dirawat di rumah sakit. Apakah cedera punggung? Saya tidak tahu. Saya belum tahu kondisinya," katanya semalam.

Agnes baru-baru ini berduet dengan artis Amerika Syarikat (AS), Michael Bolton menerusi lagu berjudul Said I Loved You But I Lied yang pernah popular sekitar tahun 90-an. - Agensi

Rencana Utama!»

Teruja sambut Aidilfitri di Malaysia

MUHAMMAD Rasyad, (kiri), Muhammad Adam (tengah) dan Zuhaira menyambut hari raya pertama bersama mualaf lain di Hidayah Centre Foundation sebelum berlepas ke Abu Dhabi pada hari raya kedua.

Varia!»

Sesal penderita HIV positif

SITI gemar berpeleseran di kelab malam sehingga dia akhirnya terjebak menjadi pelacur. Gambar hiasan

Process time in ms: 31