DUNIA

Agnes Monica sakit punggung dirawat di hospital

Agnes Monica sakit punggung dirawat di hospital
JAKARTA - Penyanyi popular Indonesia, Agnes Monica (gambar) menjalani rawatan di sebuah hospital di sini akibat mengalami kecederaan di bahagian punggung, lapor laman berita Vivanews semalam.

Agnes yang berusia 24 tahun itu dan terkenal dengan lagu Tanpa Kekasihku mengaku menerima rawatan di hospital menerusi kenyataannya di laman Twitter miliknya.

Dalam kenyataan itu Agnes menjelaskan: "Berada di hospital.. cedera punggung."

Sementara itu, jurucakap pihak pengurusan penyanyi dan pelakon tersebut, mengaku Agnes mendapatkan rawatan di hospital, namun dia tidak dapat mengulas lebih lanjut.

"Iya, benar memang dirawat di rumah sakit. Apakah cedera punggung? Saya tidak tahu. Saya belum tahu kondisinya," katanya semalam.

Agnes baru-baru ini berduet dengan artis Amerika Syarikat (AS), Michael Bolton menerusi lagu berjudul Said I Loved You But I Lied yang pernah popular sekitar tahun 90-an. - Agensi

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 47