DUNIA

Semakin ramai aktres Indonesia bergambar berahi

Semakin ramai aktres Indonesia bergambar berahi


AKSI Syahrini (kiri) dalam gambar yang mencetuskan kegemparan di Indonesia.


JAKARTA - Aktres yang membintangi filem Hantu Rumah Ampera, Nadila Ernesta mencetuskan kontroversi apabila gambarnya dalam keadaan mengghairahkan disebar di internet lebih sebulan lalu, lapor lama berita Detikhot semalam.

Salah satu gambar Nadila yang berusia 23 tahun itu menunjukkan dia memakai bikini berwarna hitam dan topi polis dengan logo Tribrata.

Selain itu, gambar anak kelahiran Jakarta tersebut beraksi sambil memeluk seorang lelaki berbaju T hitam. Gambar-gambar berahi itu dipercayai dimuat naik pada April 2011.

Penyanyi Julia Perez turut mendapat liputan media semalam apabila gambarnya meramas payu dara rakannya disiarkan di Internet.

Namun, ketika diminta mengulas mengenai isu itu, Julie menyatakan ia hanya gambar biasa semasa dia berehat dalam satu penggambaran filem.

Sementara itu, penyanyi Syahrini berkata, dia tidak lagi tampil dengan imej seksi. Dia membuat kenyataan itu selepas gambar-gambarnya memakai pakaian seksi didedahkan di internet baru-baru ini.

Menurutnya, dia mendapat pesanan daripada bapanya supaya menutup aurat.

Dia berkata, semua insiden yang telah berlaku dalam dirinya sebelum ini termasuk gaya berpakaian adalah merupakan satu proses kehidupan. - Agensi

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 31