HIBURAN

SRK bertatu inai di lengan

SRK bertatu inai di lengan


SHAHRUKH KHAN


HERO filem My Name Is Khan, Shahrukh Khan (SRK) yang baru sahaja selesai menjalani penggambaran filem di negara ini pada minggu lalu dilihat mempunyai tatu pada lengan kanannya.

SRK memberitahu bahawa tatu yang tertulis huruf 'D' berwarna gelap itu dibuat bagi menjayakan filem terbarunya Don 2. Filem arahan Farhan Akhtar itu masih dalam penggambaran.

"Saya bukan membuat tatu yang kekal. Ia hanyalah inai yang akan pudar warnanya dan ia perlu dibuat berulang-ulang sepanjang penggambaran agar warnanya kekal hitam.

"Saya ingin lakukan sesuatu yang berbeza dalam filem ini dan ia sangat hebat," kata Shahrukh yang menjalani penggambaran di sekitar Melaka, Kuala Lumpur dan Pulau Langkawi untuk filem itu.

Selain Shahrukh antara bintang Bollywood lain yang membuat tatu inai pada badan mereka untuk filem ialah Kangna Ranaut, Saif Ali Khan, Akshay Kumar dan Rishi Kapoor.

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 32