NEGARA

Enam sekeluarga korban nahas

Enam sekeluarga korban nahas


SEORANG lelaki melihat keadaan kereta Proton Iswara yang mengorbankan enam sekeluarga selepas ia bertembung dengan sebuah treler di Pekan semalam.


PEKAN - Kegembiraan seorang wanita membawa empat anak dan seorang adik lelakinya menaiki kereta Proton Iswara yang baru dibeli bertukar tragedi apabila kesemua mereka maut selepas kenderaan itu bertembung dengan sebuah treler membawa muatan papan kelmarin.

Norfaizah Mansor, 31, dan empat anaknya iaitu Nor Sahera Atikah Mohd. Saudi, 13, Nor Sofiana, 10, Nor Suhaila Asirah, 7, serta Mohd. Shahrul Amir, 3, mati di lokasi kejadian.

Turut terbunuh ialah adik lelaki Norfaizah, Mohd. Saiful, 14, yang menuntut di Sekolah Menengah Kebangsaan Keratong 2, Rompin.

Kejadian pukul 8.45 malam di Kilometer 78, Jalan Kuantan-Muadzam Shah berhampiran Kampung Runchang di sini itu berlaku apabila kereta yang dipandu Norfaizah bersama sebuah lagi kereta di hadapannya cuba memotong sebuah lori.

Rencana Utama!»

Sambal bilis ibu juadah istimewa Mohd. Faiz

MOHD. FAIZ SUBRI menerima ucapan tahniah daripada bintang bola sepak Brazil, Ronaldo selepas memenangi Anugerah Puskas FIFA 2016 di Zurich, Switzerland,malam kelmarin. AFP

Horizon!»

Kolam mandi kanak-kanak pertama DBKL

Kolam mandi kanak-kanak mampu memuatkan sehingga 100 orang dalam satu-satu masa.

Process time in ms: 31