DUNIA

Foto panas aktres Indonesia

Foto panas aktres Indonesia


GAMBAR yang disiarkan oleh akhbar Kompas.com semalam menunjukkan seorang lelaki memeluk Rahma.


JAKARTA - Model terkenal Indonesia, Rahma Azhari sekali lagi mencetuskan sensasi apabila foto seksi dirinya disebarkan lagi di Internet, lapor akhbar Kompas.com semalam.

Namun pada kali ini, gambar Rahma yang juga aktres filem Suami-suami Takut Istri itu menunjukkan seorang lelaki yang tersenyum meramas payu dara kirinya.

Rahma, 28, semasa dihubungi menganggap foto itu sebagai biasa yang dirakamkan selepas dia menyanyi dalam satu program di sebuah kafe di Senayan manakala lelaki tersebut ialah seorang saudaranya.

"Saya cuma ketawa apabila melihat foto itu dan mungkin ada pihak yang mahu isu ini disensasikan tetapi saya tidak berasa terganggu," kata Rahma.

Pada November 2008, gambar bogel Rahma dan kakaknya, Sarah, 32, disebarkan menerusi Internet.

Seorang lagi kakak mereka, Ayu, 40, juga mencetuskan kontroversi pada 2007 apabila berasmara dengan seorang lelaki, Frank Zagarino menerusi filem Without Mercy. - Agensi

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 3593