DIVA INTERAKTIF

Tidak diberitahu

Tidak diberitahu
SELEPAS membaca dakwaan Ignez, penganjur daripada syarikat eBlitz Communication Sdn. Bhd. yang mendakwa pihak Estranged berdegil dan terus memainkan lima lagu pada Konsert Rhythm Of Unity walaupun telah diminta hanya memainkan dua lagu sahaja, pengurus grup tersebut, MC tampil memberi respons.

Luah MC kepada ruangan ini: "Kami tidak diberitahu apa-apa sebelum konsert. Tidak timbul langsung main dua atau lima lagu sahaja masa konsert.

"Kami berasa agak kecewa dengan pernyataan Ignez dalam media. Komunikasi hanya berlangsung di antara mereka (penganjur dan krew) melalui walkie talkie dan langsung tidak sampai kepada pihak Estranged.

"Pihak Estranged telah pun menemui pihak penganjur dan mereka meminta maaf atas kesalahan fakta yang dikeluarkan. Estranged merasakan peristiwa ini sedikit sebanyak mencalar portfolio grup ini.

Rencana Utama!»

Agenda berbuka, bertarawih di masjid

ORANG ramai boleh merasai pengalaman berbuka puasa bersama pelancong di Masjid Putra, Putrajaya.

Varia!»

CJ Wow Shop penuhi keperluan pengguna

Yang HYUN (tiga dari kanan) bersama barisan penaja menunjukkan hadiah utama selepas melancarkan kempen jualan Serikan Ramadan dan Raya Bersama Wow di Seputeh, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Process time in ms: 32