VARIA

Sikap individu cabar kreativiti ahli pemasaran

GAYA hidup bersifat individualistik yang semakin berkembang seiring dengan kemajuan teknologi digital ini benar-benar mencabar kreativiti individu yang terlibat dalam bidang pemasaran baik secara online mahupun offline.

Kesan positif laluan berbasikal di Denmark

BANYAK negara di dunia telah memikirkan cara untuk mengurangkan pencemaran terutamanya yang berpunca daripada kenderaan di jalan raya. Bandar-bandar maju terutamanya di Scandinavia misalnya sejak sekian lama telah berusaha menghubungkan kawasan bandar dengan rangkaian laluan lebih hijau, bersih dan sihat.

Busana kontemporari Kurta Ultras

Kurta ialah pakaian seakan-akan jubah tetapi saiznya lebih pendek sehingga paras lutut. Kebiasaannya, ia dipakai oleh golongan lelaki untuk beribadah.

Gabungan tiga generasi artis seni

DUNIA seni tanah air semakin berkembang berdasarkan rekod pameran berkaitan seni yang diadakan dari semasa ke semasa.

Selami dunia realiti maya

TEKNOLOGI realiti maya (VR) boleh dianggap sebagai sesuatu yang menakjubkan kerana suatu ketika dahulu, ia hanya wujud dalam filem atau bahan bacaan bercorak sains fiksyen.

Resipi istimewa Shell Out D’Cawan

BAGAI cendawan tumbuh selepas hujan, itulah perumpamaan yang sesuai untuk menggambarkan pertambahan restoran-restoran yang mengetengahkan makanan laut berkonsepkan shell out.

Jangan lengahkan perkembangan Islam

ISLAM adalah agama yang paling pesat berkembang masa kini dan pada masa akan datang.

Pelancongan ekosistem hutan bakau Kendari

PIHAK pentadbiran ibu kota Kendari di Wilayah Sulawesi Tenggara, Indonesia bersama masyarakat setempat kini giat mempromosikan sektor pelancongan ekosistem hutan bakau mereka di Pulau Bungkutoko.

Rawatan refleksologi, urut badan MAB Shoppe

PERSATUAN Bagi Orang Buta Malaysia (MAB) melancarkan MAB Shoppe baharu yang diubah suai dan dinaik taraf bagi menawarkan rawatan refleksologi kaki dan urutan badan yang santai serta menyegarkan kepada para pengunjung di Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Cabar keupayaan diri dalam sukan lasak

PERLUMBAAN larian berhalangan sememangnya sudah mendapat tempat dalam kalangan penggemar acara sukan itu di negara ini.

Rencana Utama!»

Turun padang kaji punca pencemaran

PASUKAN UTKFAS turut mendapatkan sampel air dari Sungai Semenyih, Selangor untuk dianalisis.

Varia!»

Sikap individu cabar kreativiti ahli pemasaran

SYARIKAT yang mengungguli konsep one to one marketing pasti akan menguasai kelompok pengguna yang semakin individualistik dalam sesuatu pasaran. – Gambar hiasan

Process time in ms: 16