TERKINI

Pemandu larikan wang tunai RM80,000 milik majikan

KOTA KINABALU - Seorang ahli perniagaan berputih mata apabila wang tunai RM80,000 miliknya dipercayai dilarikan pekerjanya sendiri dalam kejadian di Lot 110, Lorong Pokok Seraya 5, Kolombong baru-baru ini.

Jabatan Peguam Negara hentikan pendakwaan terhadap Azmi Sharom

PUTRAJAYA - Jabatan Peguam Negara memberhentikan pendakwaan terhadap pensyarah undang-undang Universiti Malaya (UM) Prof. Madya Dr. Azmi Sharom selepas menggugurkan pertuduhan hasutan terhadapnya.

Imigresen Shah Alam alami gangguan teknikal

PUTRAJAYA - Jabatan Imigresen mengesahkan berlaku masalah teknikal di cawangannya di Shah Alam, Selangor pagi ini hingga menyebabkan berlaku kesesakan teruk kepada orang ramai yang ingin melakukan urusan berkaitan pasport.

Aliran trafik di lebuh raya utama lancar

KUALA LUMPUR - Aliran trafik di semua lebuh raya utama di seluruh negara dilaporkan lancar pagi ini.

Tiada penambahan mangsa banjir di Sarawak

KUCHING - Jumlah mangsa banjir yang berada di lapan pusat pemindahan banjir yang dibuka di bahagian Kuching dan bahagian Serian setakat 8 pagi ini tidak berubah, jumlah mangsa kekal 1,748 orang daripada 479 keluarga.

38 buah motosikal hangus terbakar dalam kebakaran

GEORGE TOWN - Sebanyak 38 buah motosikal yang diletakkan pemiliknya di bahagian bawah Blok B, Lorong Perak Taman Jelutong di sini hangus dalam satu kebakaran pagi tadi.

Dua lelaki diberkas bersama senapang angin dan ganja

ALOR SETAR - Polis menahan dua lelaki dan merampas dua senapang angin serta dadah jenis ganja seberat 566 gram dalam serbuan di sebuah pondok dan rumah di Felda Guar Napai, Kodiang dekat sini semalam.

Process time in ms: 31