TERKINI

Lebuhraya Utara-Selatan mulai sesak

KUALA LUMPUR - Aliran trafik dari ibu negara ke arah utara dan selatan di Lebuhraya Utara-Selatan mulai dilaporkan sesak di beberapa kawasan tengah hari ini.

Majlis Mesra Aidilfitri TNB 2014 dibatalkan

KUALA LUMPUR - Tenaga Nasional Bhd (TNB) membatalkan Majlis Mesra Aidilfitri TNB 2014 bagi menghormati mangsa nahas pesawat MH17.

Syabu RM450,000 dirampas, wanita Thailand dipercayai keldai dadah ditahan

ALOR SETAR - Kastam Kedah menggagalkan cubaan menyeludup masuk dadah jenis syabu dari Thailand seberat 2.352 kilogram bernilai hampir RM450,000 di Kompleks Imigresen Bukit Kayu Hitam, Rabu lepas.

Tiada rakyat Malaysia terbabit dalam kejadian pesawat Air Algerie

KUALA LUMPUR - Tiada rakyat Malaysia terbabit dalam kejadian pesawat Air Algerie yang dilaporkan terhempas semasa dalam perjalanan dari Ouagadougou di Burkina Faso ke Algiers semalam.

Bangkai pesawat Air Algerie ditemui di Mali

OUAGADOUGOU - Pesawat AH5017 Air Algerie jenis Mcdonnell Douglas MD-83 dengan 116 orang yang gagal dikesan semalam ditemui terhempas di Mali berhampiran sempadan Burkina Faso.

Dua kilang di Desa Tun Razak hangus dalam kebakaran

KUALA LUMPUR - Dua buah kilang melibatkan kilang pembuat pakaian dan barangan alat gantian kenderaan di Desa Tun Razak di sini kerugian jutaan ringgit apabila hangus dijilat api dalam satu kebakaran, malam tadi.

Rumah Terbuka Aidilfitri Kerajaan Negeri Sembilan dibatalkan

SEREMBAN - Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Kerajaan Negeri Sembilan yang dijadualkan pada 1 Syawal di perkarangan Dewan Undangan Negeri di sini dibatalkan.

Process time in ms: 0