SUKAN

‘Jangan langgar pantang Syawal ini’

SUDAH menjadi kelaziman pada setiap kali tibanya Hari Raya Aidilfitri, pengambilan kalori akan meningkat empat hingga lima kali ganda kerana pengambilan pelbagai juadah pada rumah terbuka.

Kepulangan Misbun beri nafas baharu

JURULATIH perseorangan lelaki negara, Indra Wijaya menyambut baik kepulangan legenda badminton negara, Datuk Misbun Sidek ke Persa­tuan Badminton Malaysia (BAM) selaku ketua jurulatih perseorangan lelaki.

Hilangnya bintang di litar lumba

TANGGAL 22 Mei 2017 ternyata memberi kesan mendalam terhadap peminat sukan permotoran dua roda ekoran kematian bekas juara dunia MotoGP, Nicky Hayden yang menghembuskan nafas terakhir selepas lima hari bertarung nyawa di Hospital Maurizio Bufalini, Cesena, Itali akibat nahas jalan raya.

Hafizh tekad lakar kejutan pada Syawal ini

PELUMBA kelas Moto2 negara, Hafizh Syahrin Abdullah bertekad untuk me­lakar kejutan pada kejua­­raan Motosikal Dunia Grand Prix (GP) Belanda hari ini.

Sharapova kental hadapi liku

BEKAS pemain No. 1 dunia, Maria Sharapova sudah tentu bukan sahaja berjaya memukau peminat lelaki kerana kecantikannya, malah dia juga menjadi simbol kejayaan seorang wanita sehingga menjadi idola semua yang mahu mengikuti jejak langkah­nya.

Rencana Utama!»

Teruja sambut Aidilfitri di Malaysia

MUHAMMAD Rasyad, (kiri), Muhammad Adam (tengah) dan Zuhaira menyambut hari raya pertama bersama mualaf lain di Hidayah Centre Foundation sebelum berlepas ke Abu Dhabi pada hari raya kedua.

Process time in ms: 15