SUKAN

4 atlet Sukma sangkut doping

EMPAT atlet didapati positif mengambil bahan terlarang ketika menyertai Sukan Malaysia (Sukma) 2016 yang berlangsung di Sarawak, Julai lalu.

LBR anjur Liga Wanita tahun depan

KEJAYAAN penganjuran Liga Bola Sepak Rakyat (LBR) akan diperluaskan dengan mengadakan liga khusus untuk wanita mulai tahun depan.

Felda terkejut hasrat Irfan

PIHAK pengurusan Felda United mendedahkan masih belum menerima sebarang surat peletakan jawatan rasmi daripada ketua jurula­tih­nya, Irfan Bakti Abu Salim yang menyatakan hasrat untuk melepaskan jawatannya setelah tamat saingan Liga Super menentang Sarawak, Sabtu lepas.

Tuah wira Paralimpik Rio 2016

DUA wira paralimpik anak jati Perlis yang mengharumkan nama negara di Sukan Paralimpik Rio baru-baru ini menerima ‘durian runtuh’ daripada kerajaan negeri apabila bakal menerima rumah teres dua tingkat setiap seorang.

Zverev kejutkan Stan Wawrinka

ST. PETERSBURG – Alexander Zverev mencipta kejutan tersendiri ketika menewaskan jaguh Switzerland, Stan Wawrinka pada aksi final Terbuka St. Petersburg di Rusia pagi semalam.

Rencana Utama!»

Ancaman madu campuran, sintetik

TERDAPAT penjual madu yang berani menambah pelbagai bahan kimia terlarang untuk menghasilkan khasiat madu tiruan yang sama dengan madu asli. – Gambar hiasan

Stailo!»

D’ Jakarta gegarkan pentasMinggu Fes yen NewYork

Anniesa menjadi individu pertama yang menggayakan model berhijab di NYFW dengan menampilkan 48 busana Muslimah.

Varia!»

Impak publisiti hijrah

INDIVIDU yang ingin berhijrah perlu melengkapkan diri dengan ilmu pengetahuan mengenai agama. – Gambar hiasan

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 16