SUKAN

Minggu malang kelab elit EPL

LONDON Adakah persaingan pada kempen Liga Perdana England (EPL) musim ini lebih terbuka atau ia akan terus dikuasai kelab-kelab elit seperti mana yang berlaku setiap musim?

Takraw: Grand Final jadi tumpuan

KEJOHANAN Sepak Takraw Grand Prix (GP) 1Malaysia 2015 Sirkit 2 melabuhkan tirainya kelmarin dengan skuad sepak takraw Kuala Lumpur (KL) gah menjulang piala kejohanan tersebut selepas membenam cabaran Angkatan Tentera Malaysia (ATM) 2-0 pada aksi final di Stadium Titiwangsa, Kuala Lumpur.

Wei Feng masih ada kelemahan Seu Bock?>

MASIH banyak lagi perkara yang perlu diperbaiki pemain perseorangan badminton negara, Chong Wei Feng sekiranya dia mahu berada di tahap yang lebih baik apabila beraksi di pentas antarabangsa.Walaupun pemain berusia 28 tahun itu telah menunjukkan peningkatan pada Kejohanan Badminton Grand Prix (GP) Terbuka Vietnam minggu lalu, namun pencapaiannya sekadar ke separuh akhir membuktikan dia masih belum berada di tahap terbaik untuk bersaing dalam kejohanan yang lebih tinggi.

Sharapova tarik diri

NEW YORK Pemain pilihan ketiga dari Rusia, Maria Sharapova (gambar kecil) menarik diri daripada menyertai kejohanan tenis Terbuka Amerika Syarikat (AS) berikutan masalah kecederaan kaki kanan.

Gatlin mohon maaf kepada dunia

BEIJING Jaguh pecut Amerika Syarikat, Justin Gatlin telah membuat permohonan maaf kepada semua atlet di seluruh dunia berhubung dua kesalahan doping sebelum ini.

Rencana Utama!»

Natrah mengubah fasa hidup Fatini

FATINI mengabdikan gambar kenangan bersama Natrah ketika menemuinya di Amerika Syarikat lebih 20 tahun lalu.

Stailo!»

Ledakan hangat dua jejaka

SAFWAN dan Haikal berkongsi impian yang sama untuk beraksi di pentas runway MFW.

Varia!»

Usaha Malaysia banteras rasuah

PAUL LOW SENG KUAN mempengerusikan Jawatankuasa Integriti dan Tadbir Urus peringkat kebangsaan.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 16