SUKAN

Nasib malang berterusan

4-1=(8)? Itu formula terbaik untuk merumuskan apa yang terjadi ke atas kontinjen Malaysia yang kini sedang bertarung di Sukan Asia 2014 di Incheon, Korea Selatan.

Chong Wei akui tertekan

JAGUH badminton negara, Datuk Lee Chong Wei mengakui berasa tertekan kerana sering diberikan harapan utama untuk memburu kejuaraan di mana-mana juga kejohanan.

Pelayaran menepati ramalan

INCHEON - Patah tumbuh hilang berganti. Kekecewaan kontinjen negara yang kehilangan sebutir pingat emas apabila kemenangan atlet wusyu, Tai Cheau Xuen ditarik balik kembali terubat dengan kemenangan duo pelayaran negara dalam acara International 4.20 di Marina Wangsan semalam.

Skuad hoki negara disekat Pakistan

INCHEON - Impian skuad hoki lelaki negara untuk menyambar slot secara automatik ke temasya Sukan Olimpik 2016 akhirnya terkubur apabila dijinakkan

United akan kembali menggegar

LONDON - Robin van Persie percaya kombinasi penyerang terkini Manchester United mampu menakutkan pasukan lawan dalam perlawanan akan datang.

Wenger cabar pemain sendiri

LONDON - Pengurus pasukan Arsenal, Arsene Wenger melaungkan cabaran kepada pemainnya supaya mendominasi dan memenangi perlawanan pada aksi menentang Galatasaray dalam Liga Juara-Juara, Rabu ini.

Button idam gelaran di Suzuka

LONDON - Jenson Button yakin yang prestasi McLaren akan kembali meningkat biarpun mengalami kesukaran semasa perlumbaan di Singapura dua minggu lalu.

Varia!»

Logo kuih baulu Politeknik Metro

PARA pelajar Diploma Pengurusan Hotel dan Katering, Politeknik Metro Kuala Lumpur menggunakan sistem giliran bertugas bagi menyiapkan kuih baulu.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 0