SUKAN

Siapa dinobatkan manusia terpantas Asia Tenggara

MAHKOTA raja dan ratu pecut dalam acara 100 meter (m) pada Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 (KL2017) sama ada menjadi milik Khairul Hafiz Jantan atau Zaidatul Husniah Zulkifli bakal terjawab hari ini.

Malaysia pamer rentak sang juara

TIGA mata, tiga gol. Tiada pencapaian lebih membanggakan buat skuad Projek Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 (KL2017) apabila melangkah ke separuh akhir dengan bergaya apabila menundukkan pendahulu Kumpulan A, pasukan bawah 23 tahun (B-23) Myanmar 3-1 dalam aksi ketiga di Stadium Shah Alam, malam tadi.

Wai Kin buru emas hatrik KL2017

JAGUH wusyu negara, Yeap Wai Kin terus ghairah mengejar kemenangan hatrik pada acara terakhirnya changquan lelaki pada Sukan SEA Kuala Lumpur (KL2017) yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) hari ini.

Pasangan beradik takluk kriterium

MISI pertama skuad berbasikal negara pada Sukan SEA Kuala Lumpur (KL2017) bermula positif selepas pakar pecut negara, Mohd. Harrif Saleh meraih emas pertama skuad berbasikal menerusi acara kriterium lelaki pada aksi yang bermula di Dataran Putrajaya semalam.

Trio recurve wanita akhiri kemarau emas 12 tahun

PANAHAN cemerlang skuad recurve berpasukan wanita negara pada acara final semalam berjaya menghadiahkan pingat emas untuk Malaysia pada Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 (KL2017).

Stailo!»

Angkat seni fesyen di rantau Asean

Khampee LAKSANOSURANG (dua dari kanan) dari Thailand ketengahkan rekaan pakaian menggunakan elemen batik selatan Thailand.

Process time in ms: 31