SUKAN

PERANG PSIKOLOGI VAN GAAL

MANCHESTER – Pengurus Manchester United, Louis van Gaal percaya bahawa rakan sejawatnya di Arsenal, Arsene Wenger berhak dihormati kerana telah ‘bertahan’ menjadi pengurus The Gunners selama 19 tahun.

Sabah juara Ragbi Piala Agong 2015

SABAH berjaya me­rangkul kejuaraan Ragbi Piala Agong 2015 untuk kali keempat setelah menewaskan Pe­rak 28-16 pada perlawanan akhir di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya semalam.

Bas Harimau Selatan canggih

SKUAD Johor Darul Takzim (Johor DT) dilengkapi dengan kemudahan bas yang memiliki tahap keselamatan tertinggi ketika bertandang ke tempat lawan yang didapati berpotensi berlakunya kejadian tidak diduga dalam usaha melindungi para pemain.

Masyarakat dipelawa meriahkan HSN 2015

ORANG ramai tidak kira peringkat usia mahupun bangsa terutamanya yang menetap di Kepong dan Segambut, Kuala Lumpur dipe­lawa untuk menyertai pelbagai acara sukan dan aktiviti riadah sempena Hari Sukan Negara (HSN) 2015 pada 10 Oktober ini.

Wenger yakin tumbangkan United

LONDON – Pengurus Arsenal, Arsene Wenger masih percaya pasukannya mampu menjuarai gelaran Liga Perdana England musim ini biarpun mereka baharu sahaja dikejutkan dengan kekalahan kepada Olympiakos pada aksi Liga Juara-Juara beberapa hari lalu.

Process time in ms: 15